soft as tears


HEJ! för länge sen sa någon lärare att man helt enkelt INTE skriver hej med bara en . efter,
alltså man får inte skriva "hej." utan man måste skriva "hej!". knaz.
jallefalle, dagen har varit knepppp, kom till skolan med värsta bra humör men det dog när det slog mig att jag va i skolan och vissa var inte på så bra humör.. men det jämnade ut sig när jag fick garva lite så jag fick ont i magen. slutade tidigt men kom inte hem förrän typ fyra nånting, luciaträning.. good thing i'm making money from it.
har faktiskt, för en gångs skull, rört böckerna och papprena jag har i läxa, checkpoint imorgon på engelskan. och utvecklingssamtal. yeeeeha!
tänker iallafall ICKE redovisa svenskan, för det första för att vi inte är klar och för det andra så tänker jag inte lyssna på min lärare ifall hon tvingar mig att lyssna. säger hon emot oss så ska vi riva av papper och låtsas att det är hennes hals. då kan hon ju försöka säga nåt om hon vill..
nejvadå killer instinct? vi är bara oss själva :)

nog tjabblat för denna timme. nu ska jag springa och tvätta håret så snabbt som möjligt sen kanske måla naglarna och göra mig mindre skabbig. samtidigt som jag gör allt det där så tänker jag springa med engelskaboken i högsta hugg och försöka få in nånting av allt det där i skallen. ha en fortsatt trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0