don't mess with horses

jag som älskar att förklara saker ska nu berätta hur det gick till denna kväll. jag går in till hästen jag ska rida. han står präktigt med sin stora mage ganska nära väggen. eftersom jag ska borsta magen och är ganska big myself så trycker jag hästen åt sidan, men han står kvar. jag försöker igen men han rör inte en muskel, så jag tar i ännu mer och ordet "tjockis" slinker ur. han flyttar sig några centimeter men står sedan helt still.  jag hinner tänka att nu kommer han ge igen på något vis..
tro det eller ej, men efter några varv på banan, och vi ska galoppera, så gör han ett skutt och vill plötsligt efter den andra hästen, så han tvärvänder över hela banan och kvar i luften är jag i någon hundradels sekund innan jag landar på den ishårda marken med ryggen och huvudet. DUNS. och jag har jävligt ont överallt och kan inte andas.
säger bara det, förolämpa aldrig en häst. he will get back to you..

Kommentarer
Postat av: j o h a n n a

sv: Hej på dig sötnosa! Vad jag saknar dig,men blev glad att se en tilda kommentar! hihi :)Det är toppen med mig, nere i Sthlm för tillfället. Vad har du för dig på lovet? Pussisar!

2010-11-05 @ 10:52:03
URL: http://johannasofiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0