hey baby, i'd do it again for you

eeh! har så mycket att skriva men när jag väl sitter här och ska skriva så kommer ingenting.. jag börjar med att säga att jag hatar finnar.. (bara för att jag på mindre än 24 timmar fick ca 5 finnar i fejset) yey..
eehm...sen kan jag ju nämna att när jag tvättade håret i söndagskväll så tog jag inget balsam. alltså tog bara schampo. jag förstår att ni dör av nyfikenhet men hey det är min blogg :) anyway, det resulterade i ett fågelbo på skallen. håret flyger åt alla håll, är risigt som en jävla risboll och ser ut som att jag har typ dragit håret i ett rivjärn fram och tillbaka några gånger, hängt med håret framför katterna när dom bråkar, och så kan man ju lägga på vinterkylans torra luft + att man har i åtanke att mitt hår är färgat ett tiotal gånger om inte mer.
HIHI idag har jag varit lagomt sär. måste dra ner på att hoppa omkring och skrika och prata låtsasryska, kan inte vara bra i längden. och som jag säger varje dag, jag ska plugga jag ska plugga jag ska plugga. inget händer, h1h1. ändå får man bra betyg, det är ett mysterium.. näe okej inte bra betyg, men jag slipper iaf IG. helt lögn är det ju inte att inget händer. då och då händer undret, jag pluggar. idag hade jag till exempel matteprov som jag knappt hade pluggat till men fick nog godkänt ändå (y)
imorgon har jag SO prov och engelska glosförhör, på torsdag ska jag göra ett fysikprov, på fredag har jag franska glosförhör och svenska förhör/prov. det är nånting jag har tills vecka 47, asså nästa vecka men minns verkligen inte vad det va.. v.48 har vi hemkunskapsprov och v.49 har vi teknikprov. skrev ner det här bara för att själv ha koll, haha ni behöver inte bry er.. istället kan ni gå ut, bygga en snögubbe, gå in igen och fundera över livet. nu ska jag plugga om gustav den III

Kommentarer
Postat av: Johanna

sv: Ja hade en mysig helg men nu är veckan igång igen och är så sjukt mycket så jag tror jag dör snart, gymnasiegrejs hela tiden,prov,skola osv. Men jag har inte glömt dig min vän, det ska du veta, tänker på dig och saknar dig enormt mycket! Fan Matilda att vi ska bo så långt ifårn varandra! Är allt bra med dig? Mår du bra gumman? Saknar dig min vän, puss och kram! Vi hörs!

2010-11-16 @ 21:14:15
URL: http://johannasofiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0