the time (dirty bit)

hej igen! har inte så mycket att skriva faktiskt, grymt skönt med helg imorgon iallafall! just nu är det enda jag vill att sova, sova bort smärtan i mina ben! har förmodligen sträckt mig...kanske.. haha vet inte om det bara är tidig träningsvärk eller om jag sträckt mig. det visar sig väl. red ju en lite knubbig hästrackare som är världens mysigaste lillkorv, men röra sig så mycket ville han inte så det blev för mig att jobba benen av mig. HÖHÖ. thank you, thank you very much!

söt

två asbra tips:
- he(älskat norrländskt uttryck) i rapsolja i makaronvattnet om ni kokar makaroner. det gör att dom blir goare, o spänstiga!

- och ett tips till dig som vill få mjukt hår; tvätta håret med schampo, skölj ur. dra ur vattnet ur håret, så att det inte är blött så det rinner, men hysat fuktigt. sen tar du inpackning eller balsam funkar lika bra. fördela inpackningen/balsamet i längderna och i topparna, låt sitta i i ungefär 3-5 min och skölj sedan ur med lite svalare vatten. dra ur vattnet ur håret utan att hålla på och vrida/rufsa med handduk, och låt sedan lufttorka eller ha håret i en turban på skallen. funkar det med.

nog sagt, ska ta mig en dusch och sen som sagt sova! imorgon väntar en härlig fredag, kärlek på dom dagarna!
sov gott alla getter!

DIRTY BIT

"mirror mirron on the wall, who's the baddest of them all?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0