what if we only get one chance?

hann inte skriva nånting förut idag, så det blir nu istället! ikväll blev det att vara i sundsvall med familjen, vi åt pizza på nåt bufféställe och sen blev det bio, harry potter! iskallt var det ute, och jäkligt halt så jag gick fastklistrad till pappa, han drog opp mej när ja ramla<3
heheee, lite folk vare ju också.... pröppat, höll knappt på att komma nån vart. och filmen var ganska bra, lite halvtråkig bara, hände inte så mycket. fast den här filmen är ju uppdelad i två delar, så jag antar att den andra delen är lite bättre. dock så tycker jag att harry potter filmerna var bättre förut. men det är vad jag tycker det!
vi kom hem för ungefär en timme sen, och sen dess har jag fixat mig bara och nu ska jag snart sova tror jag.


och jag vet att min blogg börjar bli helt död, har verkligen inga bilder eller nånting. det blir bara text nuförtiden. grejen är att för det första, så tar jag inte så många bilder med varken mobilen eller digitalkameran. sen äre sladdarna som är problemet, det blir problem så fort jag försöker föra över nånting från mobilen till datorn.. sen så..finns det inte så mycket att ta kort på.. haha, ska försöka hitta nånting. måste ju liva upp stämningen lite! och sen har spotify krånglat som ett jävla as (göre fortfarande) så därav inte så mycket på musikfronten heller. hittar kanske nåt youtube klipp med låtar, ska se efter! imorgon blir det en lugn dag, och mot kvällen blire 50årspartajande med gott folk. men nu väntar en natts härlig skönhetssömn.  hoppas ni har haft en rolig och bra kväll, fredagar ska ju vara såna dagar! inget emot att vara hemma och mysa, det väljer man ju helt själv. menmen, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0