sjukt trött nuue, vene varför jag skriver..

här kan du föreställa dig en cool bild på min caatwhooore


hej! har varit ganska dåligt med aktivitet här på da blog, men jag har annat för mig och prioriterar inte att blogga, bara facebook. neej men måste plugga och sen har jag ett liv också, inte att glömma! hur som haaaver så har jag nu suttit här och försökt plugga men gick inte så jättebra, kom av mig och gick in på fejjan istället, som i sin tur tog sig hit. och nu sitter jag här.. är trött som ett as, vill bara gå och lägga mig.

men kemin görs inte av sig själv.. wellwell, kan ju berätta att min katt har blivit avrakad sina tovor i pälsen. nedsövd, och hon har varit ranglig sen klockan ett typ. haha, hon gick jättesakta och skakigt runt och hon såg så liten ut utan hennes tjocka päls. oså skulle vi vakta henne så hon inte gick ut, tro ni det gick bra eller? såklart var hon helt plötsligt borta och hela familia sprang runt och letade i varenda liten vrå, haha.. efter ett tag kom hon in genom kattluckan och skakade och frös.. virade om henne i ullfilten och lät henne ligga i mitt knä och så sov hon där i typ två timmar, lilleplutten..

nog snackat om min cat, vad vill ni veta?don't have so much to tell you.. vi besökte ekonomiprogrammet idag, och det seems good. kanske blir det till hösten? vi får la se! ojoj vad jag skriver.. nu får det vara nog! imorgonbitti blir hörförståelse nationellt prov i svenska, jag är ju typ döv på morgon för jag är så trött..hur fan ska de gå till?

godnatt och sov gott fina folket, talk to ya lataaah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0