only for you - 2010

hinner inte fixa med bilder och grejer nu,måste hitta kläder och fixa mig. ska ju till svall nu snart, åker om ca en timme. maybe tomorrow får ni bevittna lite pictures!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jag gjorde mycket jag aldrig gjort förut, några exempel är väl att jag vågade hoppa från en ashög klippa(enligt mig) ner i djupt vatten med mina homies, jävligt kul! jag tältade för första gången i mitt liv typ? konfirmerade mig, blev byxmyndig och straffmyndig i och med min 15års dag. wiie
2. Höll du några av dina nyårslöften? vet inte om jag hade några riktigt, men detta år däremot. och dom ska jag fan hålla.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? hehe inte vad jag vet!
4. Dog någon som stod dig nära? nej faktiskt inte, väldigt glad över det också!
5. Vilka länder besökte du? sverige..?
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? äh, jag hade det sjukt bra 2010, hade det mesta jag behöver/vill ha. det 2011 bjuder på tar jag gärna emot, men inget som jag saknar direkt :)
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 13 augusti kommer jag minnas, och en hel del andra dagar men som jag tyvärr inte minns datumen på.. ska ha bättre koll på sånt i år!
8. Vad var din största framgång 2010? framgång..? öh.. gjorde mer,  var ute mer och med vänner och folk som står mig nära. det ska jag fortsätta med!
9. Största misstaget? att jag trodde jag behövde en person, och gick omkring och saknade den. jävulskt dumt kan jag tycka såhär i efterhand. men ändå bra, för nu vet jag precis hur jag känner och jag har lärt mig av den tiden. i moved on.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? förutom lite småkrassel lite då och då så nooope
11. Bästa köpet? naah, vene.. lite olika. mobilen är jag glad för!
12. Vad spenderade du mest pengar på? kan det vara kläder? hårfärg?? har färgat håret hundra gånger typ
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? mycket gjorde mig riktigt glad! hela sommaren var underbar, visst hade den sina nergångar men mådde bra som ett as de månaderna.
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010? en jävla massa! artister hittade jag många,bl.a oskar linnros,mr.faulkner, billy the vision and the dancers, och ååh så mkt mer!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? GLADARE!
16. Vad önskar du att du gjort mer? allt det jag gjorde var underbart najs så skulle ju inte vara fel att göra mer av det! men kunde ha varit mer med mina vänner, även om jag var med dom ganska ofta!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? brytt mig så jävla mycket om personer som verkligen inte förtjänar att ens bli tänkt på.
18. Hur tillbringade du julen? hemma med familjen och mormor (L)
19. Blev du kär i år? mjaa kanske man kan säga
20. Favoritprogram på TV? vampire diaries heelt klart
21. Bästa boken du läste i år? har inte läst nån riktig bok i år, förutom en jag började på för två dagar sen, innan jag dör heter den och den är good
22. Största musikaliska upptäckten? mig själv. började spela och sjunga och viiips så uppträdde jag och det tyckte jag var kul!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? mobil
25. Något du önskade dig men inte fick? haha jadå, men orka ta upp det här..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? ärligt talat har jag typ minneslucka?? men var nog hemma med familjen och fick mina presenter..haha
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? finns det nog. får hoppas 2011 lurar med det bakom knuten.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? lite bättre än förut, men kan väl förbättras
29. Vad fick dig att må bra? vänner, musik, solen, sommaren, familjen, släkten, god mat, jordgubbar, bada, leka, busa
30. Vilken kändis var du mest sugen på? haha massa goooodingar
31. Vem saknade du? flera
32. De bästa nya människorna du träffade? nya och nya men att jag hittade mitt lilla gäng in da school är jag happy to die for. älskar er! och stg människorna, underbara små korvar dom också!
såklart alla mina forntida vänner, ni vet vilka ni är :)
tack för att ni finns alla ni som känner er träffade! ni har ingen aning om hur mkt ni betyder!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sv: Jaa vad du är söt Matilda, som orkade läsa allt menar jag. Jag saknar dig så förjävla mycket så jag vet inte vad :/ Allt bra med dig?Pussar!

2011-01-05 @ 19:34:50
URL: http://johannasofiaa.blogg.se/
Postat av: linn

låter som att du har haft ett väldigt bra år vännen :D du kan ju förfan sjunga, visste inte ens det.. helt galet bra var det, ryste som satan, tårarna var inte långt ifrån!och som svar, three days grace är ju vårat band! ;) finns fan inget bättre <32011-01-05 @ 22:57:57
URL: http://linnbajomi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0