MY SOUL TREMBLES BY THE THOUGHT, I WISH I COULD HELP YOU

HEJJJ sitter här i min nördvärld, har snart vänt på dygnet helt och hållet..borde verkligen försöka vända tillbaka timmarna så jag inte kommer vara zooooombiiie eh eh eh på monday. vore jobbigt!
har haft en riktigt trevlig kväll med brudarna, bilder kommer! nu är alltså våran "halv åtta hos mig" slut, alla har haft. men vi kommer nog fortsätta, dock med lite förändringar. men det kan bli riktigt bra det med!

jag kan starkt tipsa om detta iallafall - är ni ett gäng på några stycken och vill göra något roligt och lite utmanande så borde ni testa Halv åtta hos mig, med eller utan tema/dresscode. vi har kört med teman, och det gör det hela lite extra kul! vi har väl inte direkt dömt varandras rätter och sådär som de gör i programmet men det går hur bra som helst ändå! intressant och spännande att se varje gång vad den personen planerat ut och det blir fina minnen!

NUUU har jag snackat lite för länge, hoppas ni redan sover och inte tokar er såhär sent som jag. hehe godnatt!

finbilden

Kommentarer
Postat av: Angelica

Haha, det roliga är att vi har haft den jättelänge men jag har aldrig klarat den förut, också nu när man inte har ens sett den på typ ett år, då klarar jag den ;)

2012-01-07 @ 18:13:34
URL: http://angelicagradin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0