I WAS SEARCHING FOR SOME HEAVEN, BUT THERE'S NO NEED TO LOOK NO MORE

Hejsi, jag har såna problem med att logga in på blogg.se på mobilen och jag är för lat för att ta upp datorn och logga in - therefor ingen bloggning. Men nu är jag redo att berätta lite som hänt de senaste dagarna!
I fredags var det midsommar, vilket firades med mina homies och lite fler, lång dag och natt men riktigt kul!
Dagen därpå blev det familjemys och i söndags kom morfar, Gunila och Märta (morfars sambo samt syster) och vi hade lite firande för brorsans student m.m.
Igårkväll packade mamma och jag väskan för att spontan-åka-med papsen som skulle jobba i Stockholm. Så vi passar på att ta en shoppingtur! Dagen har varit till belåtelse än så länge iaf, har ätit jättegott och haft det riktigt mysigt med mor min. Har även inkasserat lite kläder bland annat. Nu är vi tre hemma i Kungsängen igen och ska mysa lite, samt ta igen oss och förbereda för en ny dag imorgon!
På vägen ner
mi madre y yo hoy en la ciudad
#lunch
#middag

Kommentarer
Postat av: En som saknar Matilda till tusen

Matilda, fina du, älskade vän!

Nu var det bra länge sedan, det är läskigt att det kan vara så mycket som händer runt omkring som gör att man knappt hinner lämna en kommentar eller höras. Tur nog så kikar jag in här varje dag, och jag saknar dig. Vi saknar dig som bara den. Du anar inte. Men du är med lite här och var ändå, och det vore underbart att ses och träffas inom kort.

Hoppas du har en underbar sommar hittills? Att du mår bra och att allt är bra med dig? Jag skrev här, då det var lättast men du kan svara på fb om det passar lite bättre, haha :) Är du i Stockholm något inom de kommande veckorna? Jag ska vara där och tänkte om du skulle ner? Kram världens finaste Matilda, du är så saknad av mig.

KRAM!

2012-07-02 @ 22:29:00
URL: http://johannasofiaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0