IF YOU GO, I'LL GO

Godkväll kära vänner! Och alla andra (hehe) Nejdå, alla är ni mina vänner;PP
Jag sitter iallafall i min ensamhet ute i ett garagerum och har pluggat lite. Funderar på att ta mitt pick och pack och gå in till mamsen. Imorgon blir det klassfoto, skola, gym, födelsedagsfika med lite vänner och sen lite annat. Hoppas på en fin dag!
Denna dag har det kliat och irriterats i mina torra ögon. Don't know why, kan bero på mina linser (fast varför????) så dirr när jag kom hem från skolan tog jag ur dem, trodde det skulle göra skillnad men fan heller. Eländet fortsatte och gör ännu. Ska ta bort sminket och låta ögonen vila lite, kanske blir bättre då!
 
Annars då? Livet rullar. Hösttermin är hösttermin. Inte så mycket plugg som jag antog att det skulle bli, men ska väl inte säga så mycket för då kommer det väl en drös med plugg som ska pajja min glädje. Jag trivs i min lilla udda klass, vi är ju lite allt möjligt folk numera. Men inte gör det något! ENDAST EN DAG KVAR SOM SEXTONÅRING NU HÖRNI!!! På torsdag smäller det, så ni som känner för det kan köpa en present och rosor till mig!! För det förtjänar jag, vavavava? Nu blev det jäävligt mycket text, ni som kämpade er igenom hela är värd rosor. Faktiskt. NU säger jag godnatt.
Dagens middag;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0