YOU SET ME ON FIRE

Goddagens! Sköna lördag är här och jag har gett mig själv en välförtjänt sovmorgon. Har nämligen tagit tag i min lata sida och gått upp tidigt innan skolan börjar för att jogga/promenixa en sväng. Inga krav på att det ska vara särskilt långt, mer huvudsaken att jag får det gjort och att det blir en rutin. En liten hjälp på traven kan man säga. Jag trivs väldigt bra i det än så länge, hur skönt som helst att få vara ute när det knappt är nån vaken, iallafall inte som är ute och vandrar, och bara få ha musik i öronen. Sen att få ta en dusch och en god frukost gör ju inte dagen sämre direkt. It's a winwin-situation!
Som sagt är en vecka avklarad med både motion, lektioner och roligheter. Har blivit kvällsbad med mina fina vänner, har haft idolmys ett antal gånger, firat två 18åringar i efterskott, kollat på nollningar och sist men inte minst en filmkväll efter det!
Har inte många bilder men några kan jag bjuda på!


MIN SOMMAR I BILDER

Helt enkelt! Några bilder är upprepning, några rätt dålig kvalle och några bilder vill jag bara hoppa in i och aldrig gå tillbaka. Min sommar var awesome och var så mycket mer än bara bilderna, men dom säger mycket ändå.


ENDINGS AND BEGINNINGS

Hej bloggen! Var ett litet tag sen, och nu sitter jag här. Lite fylld av känslor över det förflutna och inför det som väntar! Imorgon (eller ja, idag) börjar jag trean, på gymnasiet. Så fruktansvärt sjukt. Känner mig som typ 12 fesna år. Mitt allra sista sommarlov är nu över. Har haft en riktigt fin sommar med en hel del olika upplevelser, med olika folk och nya erfarenheter! Har avslutat den på bästa sätt. Lite strandhäng, övningskörning, grillmiddag på altanen och en dundermysig kväll med mina finaste små hjärtegull. Fick återuppleva så många fina minnen, haha och även lite fula minnen.. men bra minnen är det iallafall!
Vad jag har det bra ändå, hörni. Sov så gott allesammans och TAGGA en ny termin och nya erfarenheter! Nothing's stopping me!!
 
 

I'VE GOT TROUBLES, LORD, BUT NOT TODAY, 'CAUSE THEY'RE GONNA WASH AWAY

What to say? Har haft en smått dryg dag då jag stör mig på allt och alla, det mesta som kan jävlas har gjort det. Eller så är jag bara lite väl negativ och pessimistisk just idag.. Detta vände dock efter en behövlig dusch, en god middag och sedan mysigt umgänge med min fina vän!
Kom ganska nyss hem och ska borsta tänderna och ta mig en Ipren för att sedan bara sova. Hörs!
Bilden är från när jag var hos lilla morfar i Norrlandsskogarna tidigare i sommar.


AND THE WHOLE WORLD IS WHISTLING

Godkväll! Gårdagen bjöd på en nästan heldag med mina homies i birsta, som avslutades hos kusinfamiljen innan det bar av hemåt.
Idag har jag haft en mysig kväll med grillmiddag och så gjorde jag morotskaka till efterrätt. Mormor kom hit och så samlades vi hela familjen (som för tillfället är mina päron, jag och min ena bror) och såg avslutningen på Sommar med Ernst. Ja, vi är en liten gaylordfamilj. Nu ska jag slänga mig i min bädd och se nån serie eller något. Jag njuuuuuter av att inte ha nån läxa att ta itu med! Åh du sköna sommarlov.


IT'S TOO COLD OUTSIDE FOR ANGELS TO FLY

Bild från weheartit


I READ THE RULES BEFORE I BROKE 'EM

'Ellooo! Idag har jag jobbat med min bror. Vi har målat, målat, rollat, målat och ätit lite. Allt går som smort när man dunkar musik. Sen har jag övningskört lite och lagat middag. Förtjänar en stund i lugn och ro vid datorn nu. Mina händer ser ut som jagvetintevad. Men vad gör det?=)) Ikväll ska jag försöka sussa tidigt då jag behöver gå upp tidigt för att jobba innan jag ska till birsta med mina tjajor!
 

SOMETIMES WE'RE HOLDING ANGELS, BUT WE NEVER REALLY KNOW

Är vaken alldeles för sent, eller tidigt.. När jag tajmat bilen som far ut med tidningen vid 3 på morgon flera nätter den senaste tiden så märker jag att nåt inte riktigt är som det ska, dvs min dygnsrytm är fucked up. Menmen, jag spenderar iallafall tiden med mina vänner! Idag har jag jobbat och umgåtts lite med bror min, som är hemma i några dagar! Vi lunchade gigantiska mackor och när jag i vanlig ordning fångar ögonblicket så ser han sur ut som en citron.. Men det är väl sånt man för leva med!
Kvällen spenderade jag med mina bästa, fina vänner i ett väldigt mysigt rum. Vi hade lite kräftskiva för oss och gott var det och mätt vart man! Kom mig hem för inte så länge sen vilket betyder att vi hängt länge och väl, men tiden går så snabbt när man har roligt!


COME AND DANCE WITH ME, MY LOVE

Tjo bloggen! Har varit några rätt så händelserika dagar; har träffat en saknad vän, pratat en massa, umgåtts med mina fina, varit på bio, myst, sett på film, ätit gott, jobbat lite, sovit en massa, och idag(igår-lördag) fick jag träffa mina kusiner med familj. Mysigt värre! Nu ligger jag och ska inom kort somna i min nybäddade säng i ett städat, fint rum. Så skönt! Hoppas ni har det fint, kära läsare.


YOU'RE LIKE THE SPARK IN MY BONFIRE HEART

Hejhejj! Vilken jädra skön sommar det är ändå! Har haft en bra helg, firade Julia som blev 18 i fredags, jättetrevligt! På lördagen dansade jag till RMK och Toppen i trevligt sällskap och hamnade på nåt vis på efterfest med dom efteråt, vilket var väldigt trevligt! Var där en bit inpå natten innan jag var tvungen att dra mig hemåt. På söndag drog jag till stallet där jag brukar rida, dock inte på sommaren och just därför var det kul att få komma dit och speciellt med en kompis! Blev en riktigt somrig dag och avslutade den med lite kvalitetstid med min kära vän.
Idag har jag varit runt lite i stan och även på stranden. Sitter halvtrött här hemma, ensam för tillfället och ser på film. Rätt skönt det med!


THEN, LATER YOU CAN LOOK BACK AND BE GLAD THAT YOU DID

Här har det minsann ekat tomt ett bra tag! Har befunnit mig hos min morfar i en "stuga" i skogen uppåt i landet. Det har varit riktigt mysigt och jag har haft det väldigt bra. Om man bortser från diverse smärtor i öra, mage och hals så har det varit allt annat än dåligt.
Har egentligen mycket jag skulle vilja skriva om men då blir det så långa inlägg så ska väl inte dra ut på det så mycket!
Kom alltså hem igårkväll, och ganska direkt hoppade jag på cykeln och rullade nerför backarna hem till en vän där sedan sällskapet ökade ju mer tiden gick (hehe). Inte för att vi blev särskilt många, men trevligt hade vi och det var en mysig kväll!
Idag har jag inte gjort mycket, men ikväll blir det filmkväll med en viss Ebb!
Jag är så tacksam för mina vänner. Jag vet inte om jag fattat själv hur viktigt det är att få vara nära någon/några. Även om man inte alltid kommer överens eller tycker lika om saker. Även om man inte alltid gör något särskilt, så är det sällskapet som gör det roligt. En vän är det finaste man kan ha!
Så ta vara på era vänskaper, håll fast vid dom och ägna tid åt dom, för det kommer löna sig. Det kommer vara värt det.


RSS 2.0