BROKE, LAZY AND BEHIND

Jo men tjenare. Mitt liv känns som en enda röra av försening och lathet. Har undvikit att plugga, vilket jag borde gjort överdrivet mycket egentligen. Har väl istället ätit och shoppat like a crazy person. Så pank är jag ju också. Får ju lön och studiebidrag imorgon(?) men den försvinnner nog ganska snabbt igen då jag är skyldig mina päron lite pengar (hej låna aldrig pengar man blir bara skyldig).
En bidragande faktor till allt jobbigt är att jag verkligen inte tränat på huuuuur länge som helst. Fattar inte vad som hänt, har bara släppt det. Jag vet ju hur mycket bättre jag mår av det, och jag höll igång jättebra i början av hösten. Men jag antar att jag la av där när det blev kallt. (haha sämsta ursäkten någonsin)
Längtar till gymmet, promenader, springturer, allt. Längtar till den där känslan efter ett träningspass. Måste komma igång. Herregudis.

Men först, en trevlig afton med efterlängtad släkt. Har lite ärenden att utföra och sen ska jag svira om till något finare och bara ha trevligt. Vi hörs, tjo!TIMMARNA AV VÄNTAN

Hej! Sitter här på min bäddade (för en gångs skull) säng och har avklarat lite av det jag tänkt få gjort idag. Vilket bland annat är att plugga, som jag fortfarande är lite förbannad över. Men trots det ska jag väl försöka få det mesta gjort så fort som möjligt så jag slipper tänka på det. Dock är det ju just nu i juldagarna som man verkligen inte vill plugga.
Hursomhelst, gårdagen spenderade jag i birsta med familjen! Eftersom jag redan köpt och slagit in alla mina julklappar så blev det mest vandrande ut och in i affärer på egen hand för mig. Blev dessutom en hel del inhandlat! Fina toppar och klänningar, några örhängen och wait for it....
 
..en pälsjacka! Say whaaaaaaat? Ja, så tänkte jag när jag, trots det, glatt tog påsen och gick iväg. Något väldigt nytt för mig som kändes lite konstigt för det är nog ett av plaggen jag aldrig tänkt mig själv någonsin äga eller ens ha på mig. Det, långkjol och byxor med vida ben. Haha, är lite konstig när det gäller sånt. Men jag antar att jag ser det här som ett halvt, lite skevt steg in i vuxenvärlden. Eller nåt.
 
Btw mina kära vänner, jag far runt med kameran och tar fina bilder som jag vill visa er. Och jag försöker ha tålamod och vänta lugnt och fint tills jag brister ut i ilska på blogg.se och vårt internet för bilderna laddas. aldrig. upp. Jag är ledsen, de kommer så fort jag har tålamod nog. Tills dess får ni väl stå ut med iphonebilder!
De senaste dagarna har alltså sett ut såhär; julavslutning, mys med familjen, kattmys, kompismys och shopping - bland mycket annat.
 

EN SÅN DÄR BLÅSIG TORSDAGSNATT DÅ JAG SKJUTER UPP ARBETE MED ÅNGEST SOM FÖLJD OCH TRÅNAR EFTER JULAFTON

Rubriken säger det mesta. Ville bara flika in här på min lilla blogg för att säga att det är svårt att sova. Har lite ångest över skolarbete jag inte gjort, eller iallafall inte gjort klart. Vill ha jul nu. Vill vara ledig och fri, vill ha minusgrader och vita gator. (Känner mig som mer jul-snubben) Vill krama mina bröder och spela turneringar med dom. Vill planera mina inslagningar av julklappar som jag för första gången har tänkt ut ordentligt och köpt för egna pengar. Vill rimma och lacka. Vill kavla ut våran hembakta pepparkaksdeg och kolla ikapp julkalendern. Vill höra svaga toner av Sankta Lucia i en mörk lokal (morgondagen bjuppar på det som tur är). Vill sitta inklämd mellan familjemedlemmar i vår soffa och se när någon nervöst tänder ljuset i tv och sedan se allt det där som man sett hur många gånger som helst förut. Vill känna doften av gran och så vill jag pussa mina katter god jul. Ja, jag vill mycket jag. 
Något jag inte vill är att min säng ska gunga av stormen Ivar som härjar ikväll. Fyfan. Tornado typ. Godnatt.

I'LL SEE YOU IN THE FUTURE

Denna onsdag har gått till att ha en helvetesmorgon, till att senare bli en rätt bra dag. Den tiden i månaden kan bara betyda en sak för mig: smärta. Så irriterande, ont hela tiden. Går jag inte på ipren och alvedon så mår jag även illa, och ja ni kan väl helt enkelt tänka er hur läget är då. Mm, not so good.
Försov mig ett tag men efter det blev det en genomgång av ett prov, och skönt nog inga fler lektioner. Det enda som stod på schemat var utvecklingssamtalet med min mentor (som jag dessutom numera får ha ensam med henne). Det känns ganska sjukt att jag snart inte går i gymnasiet längre. Jag skojar inte, känns verkligen som nyss jag började ettan. Men samtidigt som det känns som igår så känns det ändå väldigt länge sen. Jag har utvecklats mycket utan att jag riktigt tänkt på det. Dock är det väl ganska ofta så, att sånt sker omedvetet och man märker det inte förrän man kollar tillbaka något eller några år efter. Jag är så glad att jag kommer att se tillbaka på min skoltid med glädje. Jag har alltid haft så fina vänner i klassen. I vilken årskurs jag än gått. Det är jag ju förbenat tacksam över!
 
För att återgå till vad jag gjort denna onsdag;en middag med Angelica på Sibylla, en julkonsert med vänner där vi tittade på en vän och små nervösa drillflickor bland andra, McFlurry med Sofia, surprise med bror och en trevlig kväll (trots arbete). Nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska sitta här och skriva om min dag. Men det är ju trevligt det med, avrunda dagen lite. Det behöver man! Imorgon (eller idag egentligen) fyller Emma hela 18 år(!! GRATTIS!!!) och iomed det ska vi hummisar, samt Ylva fika hos henne imorgon. Så, då vet ni!
Fina Domkyrkan här i HC.
 

ALLT ANDAS FÖRVÄNTAN I VINTERNATTEN

Godafton! Jag går runt och kan knappt hålla mig från att riva fram julpapprena, lackstängerna och alla julklappar jag köpt så jag bara kan få göra det jag trivs med. Men, jag tänker inte ta ut det roliga i förskott innan jag har gjort det nödvändiga. Så irriterande att det oftast är det nödvändiga som är det drygaste att ta sig igenom. Det onödiga är ju oftast så mycket roligare.
Annars då? Mina dagar rullar alldeles för fort oftast, snön faller lite då och då, plogbilarna far fram och tillbaka och skapar eländiga högar vid vår uppfart som vi Bränströmare gärna undviker att ta itu med. Något annat jag undviker är väl allt skolarbete jag verkligen inte borde skjuta upp. Lär mig nog aldrig.
Iallafall, de senaste dagarna har jag fotat ganska mycket (för att vara jag) och det har aldrig varit så kul. Nykameran och allt. Dessutom är ju allt så fint just nu. Ljus, snö, tomtar, stjärnor, you name it! Här kommer ett litet smakprov på min omgivning.
 
 
 

TAKE THE PUNCH OR GIVE THE PUNCH

Hej på er! Idag är en görar-dag. Iallafall till viss del. Vaknade alldeles för sent idag (hade t.o.m glömt att ställa larm, men vaknade ändå av mig själv) men som tur var har jag en sån fin vän som Sofia som kommer och hämtar mig! Kan ju ha att göra med att hon helst vill köra hela tiden nu när hon nyss tagit körkort hehe.. Men snällt var det! Så i tid (typ) kom vi. Efter en inte särskilt lång dag så mötte jag upp min mor och vi spontanfikade på Waynes. Det blev en självklar Chailatte och en cheesecake. Mumma!
Nu är jag hemma igen och ska ta tag i mitt rum - som ser ut som det har blivit drabbat av en tornado eller något. Har knappt fått fram några advents-/julgrejer vilket känns som en skandal för att vara jag. Men det ska ordnas!
 
Igår hörni, fick jag min systemis som jag snackade om! Den var helt annorlunda motför de fisiga kameror jag haft innan som alltså bara var vanliga kompaktkameror (tror jag det heter, haha..) och den här är som en helt ny värld. Har blivit liite bekant med systemkameror på skolan i fotokursen, men det är ju fortfarande skillnad från kamera till kamera. Men jag listar ut lite i taget. Det får ta sin tid! Tog några bilder nu, bara för att se om jag kunde typ. Blev inte så värst vackra, så skratta inte åt mig plz.
Lillegossi. Bilderna är smått redigerade.

RSS 2.0