BROKE, LAZY AND BEHIND

Jo men tjenare. Mitt liv känns som en enda röra av försening och lathet. Har undvikit att plugga, vilket jag borde gjort överdrivet mycket egentligen. Har väl istället ätit och shoppat like a crazy person. Så pank är jag ju också. Får ju lön och studiebidrag imorgon(?) men den försvinnner nog ganska snabbt igen då jag är skyldig mina päron lite pengar (hej låna aldrig pengar man blir bara skyldig).
En bidragande faktor till allt jobbigt är att jag verkligen inte tränat på huuuuur länge som helst. Fattar inte vad som hänt, har bara släppt det. Jag vet ju hur mycket bättre jag mår av det, och jag höll igång jättebra i början av hösten. Men jag antar att jag la av där när det blev kallt. (haha sämsta ursäkten någonsin)
Längtar till gymmet, promenader, springturer, allt. Längtar till den där känslan efter ett träningspass. Måste komma igång. Herregudis.

Men först, en trevlig afton med efterlängtad släkt. Har lite ärenden att utföra och sen ska jag svira om till något finare och bara ha trevligt. Vi hörs, tjo!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0