I'LL SEE YOU IN THE FUTURE

Denna onsdag har gått till att ha en helvetesmorgon, till att senare bli en rätt bra dag. Den tiden i månaden kan bara betyda en sak för mig: smärta. Så irriterande, ont hela tiden. Går jag inte på ipren och alvedon så mår jag även illa, och ja ni kan väl helt enkelt tänka er hur läget är då. Mm, not so good.
Försov mig ett tag men efter det blev det en genomgång av ett prov, och skönt nog inga fler lektioner. Det enda som stod på schemat var utvecklingssamtalet med min mentor (som jag dessutom numera får ha ensam med henne). Det känns ganska sjukt att jag snart inte går i gymnasiet längre. Jag skojar inte, känns verkligen som nyss jag började ettan. Men samtidigt som det känns som igår så känns det ändå väldigt länge sen. Jag har utvecklats mycket utan att jag riktigt tänkt på det. Dock är det väl ganska ofta så, att sånt sker omedvetet och man märker det inte förrän man kollar tillbaka något eller några år efter. Jag är så glad att jag kommer att se tillbaka på min skoltid med glädje. Jag har alltid haft så fina vänner i klassen. I vilken årskurs jag än gått. Det är jag ju förbenat tacksam över!
 
För att återgå till vad jag gjort denna onsdag;en middag med Angelica på Sibylla, en julkonsert med vänner där vi tittade på en vän och små nervösa drillflickor bland andra, McFlurry med Sofia, surprise med bror och en trevlig kväll (trots arbete). Nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska sitta här och skriva om min dag. Men det är ju trevligt det med, avrunda dagen lite. Det behöver man! Imorgon (eller idag egentligen) fyller Emma hela 18 år(!! GRATTIS!!!) och iomed det ska vi hummisar, samt Ylva fika hos henne imorgon. Så, då vet ni!
Fina Domkyrkan här i HC.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0