TAKE THE PUNCH OR GIVE THE PUNCH

Hej på er! Idag är en görar-dag. Iallafall till viss del. Vaknade alldeles för sent idag (hade t.o.m glömt att ställa larm, men vaknade ändå av mig själv) men som tur var har jag en sån fin vän som Sofia som kommer och hämtar mig! Kan ju ha att göra med att hon helst vill köra hela tiden nu när hon nyss tagit körkort hehe.. Men snällt var det! Så i tid (typ) kom vi. Efter en inte särskilt lång dag så mötte jag upp min mor och vi spontanfikade på Waynes. Det blev en självklar Chailatte och en cheesecake. Mumma!
Nu är jag hemma igen och ska ta tag i mitt rum - som ser ut som det har blivit drabbat av en tornado eller något. Har knappt fått fram några advents-/julgrejer vilket känns som en skandal för att vara jag. Men det ska ordnas!
 
Igår hörni, fick jag min systemis som jag snackade om! Den var helt annorlunda motför de fisiga kameror jag haft innan som alltså bara var vanliga kompaktkameror (tror jag det heter, haha..) och den här är som en helt ny värld. Har blivit liite bekant med systemkameror på skolan i fotokursen, men det är ju fortfarande skillnad från kamera till kamera. Men jag listar ut lite i taget. Det får ta sin tid! Tog några bilder nu, bara för att se om jag kunde typ. Blev inte så värst vackra, så skratta inte åt mig plz.
Lillegossi. Bilderna är smått redigerade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0