TIMMARNA AV VÄNTAN

Hej! Sitter här på min bäddade (för en gångs skull) säng och har avklarat lite av det jag tänkt få gjort idag. Vilket bland annat är att plugga, som jag fortfarande är lite förbannad över. Men trots det ska jag väl försöka få det mesta gjort så fort som möjligt så jag slipper tänka på det. Dock är det ju just nu i juldagarna som man verkligen inte vill plugga.
Hursomhelst, gårdagen spenderade jag i birsta med familjen! Eftersom jag redan köpt och slagit in alla mina julklappar så blev det mest vandrande ut och in i affärer på egen hand för mig. Blev dessutom en hel del inhandlat! Fina toppar och klänningar, några örhängen och wait for it....
 
..en pälsjacka! Say whaaaaaaat? Ja, så tänkte jag när jag, trots det, glatt tog påsen och gick iväg. Något väldigt nytt för mig som kändes lite konstigt för det är nog ett av plaggen jag aldrig tänkt mig själv någonsin äga eller ens ha på mig. Det, långkjol och byxor med vida ben. Haha, är lite konstig när det gäller sånt. Men jag antar att jag ser det här som ett halvt, lite skevt steg in i vuxenvärlden. Eller nåt.
 
Btw mina kära vänner, jag far runt med kameran och tar fina bilder som jag vill visa er. Och jag försöker ha tålamod och vänta lugnt och fint tills jag brister ut i ilska på blogg.se och vårt internet för bilderna laddas. aldrig. upp. Jag är ledsen, de kommer så fort jag har tålamod nog. Tills dess får ni väl stå ut med iphonebilder!
De senaste dagarna har alltså sett ut såhär; julavslutning, mys med familjen, kattmys, kompismys och shopping - bland mycket annat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0