CUT MY EAR OFF LIKE VAN GOGH

Ja. Alltså sommaren är bra och fin och jag är lycklig och glad förutom denna jävla förkylning och nu har jag dessutom en ständig smärta i örat. Vill bara grina hela tiden. Gör så jävla ont. Och alla är sega och tröga och sura. Vill köra bil och tänka på nåt helt annat. Lyckligtvis ska jag nog få göra det då vi ska till morfar, 17 mil bort. Där ska vi stanna, halvt isolerade i en vecka. Blir svensk sommar till max. Hav, stuga, gräs, barfota, promenader, sol och värme (förhoppningsvis). Hoppas ni har det bra under tiden!


I LOVE IT!

Tjena mittbena! Ligger nu helt utslagen i sängen, väldigt redo att sova. Men tänkte bara sticka in huvudet här en snabbis för att uppdatera om läget!
Och det är så att idag har jag träffat igen mina fina vänner från klassen och vi har tillsammans sjungit och gungat i takt till Thomas stenström och icona pop! Tycker att det var riktigt bra, bara synd att Härnösand inte gav mer till thompa. Knappt nå folk över huvudtaget. Men bra var han för det! Efteråt hälsade vi på varann och en bild blev tagen, hohoho så roligt!
En bra kväll med andra ord. Nu ska jag sova.


GET YOUR SHIT TOGETHER

Haha, rubriken är precis vad jag borde och ska göra. Är inne i världens semester-mode och gör ingenting om dagarna. Iallafall inte sedan jag kom tillbaka från Stockholm (vilket iförsig var i förrgårkväll) men ändå. Vill få saker gjorda men det är ju det där med att orka göra dom också.. hehe. Det är dock svårt att vara disciplinerad när det inte egentligen behövs. Inget som pressar mig, ingen skola som väntar på att jag kommer dit och är närvarande eller inte, ingen som bryr sig ifall jag somnar kl 11 på kvällen eller om jag ser på film hela natten. Med andra ord känns det lite onödigt att anstränga sig och göra nåt, men i slutändan känner jag ändå att det är skönt att åstadkomma saker.
Ett litet minus kan ju dock vara att jag fortfarande har denna äckliga, långdragna, jävla förkylningen. En hosta som är EVIG och jag skämtar inte. Tar medicin och tar det lugnt tycker jag, men inte fan blir det bättre. Jaja, jag håller ut och kämpar mot den så får vi väl bara hoppas att den ger sig snart. Ikväll ska jag umgås med mina vänner. Finns det något bättre?
Haha måste berätta om igår. För några dagar sedan såg jag på twitter att denna karln^ skrev ut en mailadress man kunde skriva till för att få kontakt med honom och att han då förmodligen skulle överraska en med ett svar(!). Eftersom han inte uppmärksammar fans på twitter eller nånstans så tänkte jag att det kunde vara lite kul att prova. Vaknade igår och såg chockat att jag fått svar?! Förmodligen hade han ett kopierat meddelande han skriver tillbaka till alla som mejlat honom då det garanterat är flera miljoner, men ändå, han läste mitt mejl! Kalla mig cheezy och töntig men jag är glad och tänker fan inte låta nåns tankar om mig hindra det, sådeså!!
 

BUT IF YOU CLOSE YOUR EYES

Så var jag på hemmaplan igen. Från tisdagsmorgon till och med nu har dygnen bestått av en massa farande hit och dit, en massa promenerande vilket har resulterat i träningsvärk, onda ben och fötter samt skavsår UNDER fötterna vilket jag alltid lyckas skaffa. Har även varit en hel del hostande, tända ljus på toa i brist på fungerande glödlampor, massa god mat, knappt nån sömn, fina miljöer x10, lycka och skratt, inhandlande av nya kläder bland annat och ett trevligt sällskap i stort sett överallt.
Ligger nu väldigt nöjd i min säng, hemma i lilla hemstaden. Drömmer mig bort om framtiden och vad jag kommer göra och vem jag väljer att vara. Lite deepthinking som ska avslutas med en god natts sömn. Hoppas ni alla har haft det bra! Och sommaren är inte slut än, we are in the middle of it!
Bilder kommer imorgon.


I NEED TO BE FREE WITH YOU TONIGHT

Bild från fina Smitingen


I WANT MY HEART BACK, IF YOU'RE NOT GOING TO KEEP IT

Gokväll! Jag håller på att städa och tvätta kläder. Ska även hinna packa innan 06.55 imorgonbitti då bussen går mot Stockholm med mig och min mor i, förutsatt att vi hinner med. Men det ska vi väl göra!
Mellan varven betar jag av de sista avsnitten av vampire diaries nu när jag ser alla säsonger en andra gång. Blir mer och mer övertygad om vem jag vill gifta mig med, haha ska snart sluta leva i en drömvärld..
Nu ska jag fortsätta fixa så jag blir klar nån gång! Hej så länge!


BUT YOU SAW NO FAULT, NO CRACKS IN MY HEART

So here we are. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ska sova strax, tagga för en morgondag med lite ångest över att jag inte har börjat sommarjobba än, lite taggande inför den kommande veckan som ska spenderas söderut och så lite härlig sommarlovs-känsla.
Hoppas ni har det bra om dagarna och njuter av livet. Jag försöker göra det iallafall.
En kaka på stranden och den fina himlen ikväll.


RSS 2.0