GET YOUR SHIT TOGETHER

Haha, rubriken är precis vad jag borde och ska göra. Är inne i världens semester-mode och gör ingenting om dagarna. Iallafall inte sedan jag kom tillbaka från Stockholm (vilket iförsig var i förrgårkväll) men ändå. Vill få saker gjorda men det är ju det där med att orka göra dom också.. hehe. Det är dock svårt att vara disciplinerad när det inte egentligen behövs. Inget som pressar mig, ingen skola som väntar på att jag kommer dit och är närvarande eller inte, ingen som bryr sig ifall jag somnar kl 11 på kvällen eller om jag ser på film hela natten. Med andra ord känns det lite onödigt att anstränga sig och göra nåt, men i slutändan känner jag ändå att det är skönt att åstadkomma saker.
Ett litet minus kan ju dock vara att jag fortfarande har denna äckliga, långdragna, jävla förkylningen. En hosta som är EVIG och jag skämtar inte. Tar medicin och tar det lugnt tycker jag, men inte fan blir det bättre. Jaja, jag håller ut och kämpar mot den så får vi väl bara hoppas att den ger sig snart. Ikväll ska jag umgås med mina vänner. Finns det något bättre?
Haha måste berätta om igår. För några dagar sedan såg jag på twitter att denna karln^ skrev ut en mailadress man kunde skriva till för att få kontakt med honom och att han då förmodligen skulle överraska en med ett svar(!). Eftersom han inte uppmärksammar fans på twitter eller nånstans så tänkte jag att det kunde vara lite kul att prova. Vaknade igår och såg chockat att jag fått svar?! Förmodligen hade han ett kopierat meddelande han skriver tillbaka till alla som mejlat honom då det garanterat är flera miljoner, men ändå, han läste mitt mejl! Kalla mig cheezy och töntig men jag är glad och tänker fan inte låta nåns tankar om mig hindra det, sådeså!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0