I ONLY GET PISSED OFF

Sjukt drygt när man skrivit ett långt inlägg och det bara bestämmer sig för att inte funka och allt försvinner. Jag gör nu alltså ett nytt försök!
I fredags var livet glassigt med vänner i solen på berget, som vi kallar det. Ett vanligt berg alltså. Jobbigt mycket mygg dock!
Gårkvällen bjöd på umgänge med fina vänner, på tivolit som har kommit till stan, och dessutom flyttat sig till en annan del av stan. Mycket närmare mitt hem vilket var najs. Det blev traditionellt med sockervadd, popcorn, skratt och karusellåkning. Jag och Ylva åkte radiobilar med några andra galna peepz, väldigt roligt! Sedan blev det även en tur i extreme fly som jag först inte förstod varför jag ens övervägde att åka och som gav mig en skrattattack, hostattack och dödsångest på en och samma gång. Haha det blev kul iallafall. Gick hem "tidigt" då jag ville typ dö av illamående. Mensvärk och illamående är inte att föredra. Somnade gott sen iaf!
Idag håller jag på att rensa kläder. Slänger, ger bort, tvättar, klipper sönder och provar. Skönt att de gamla kläderna nu börjar bli mer och mer för stora då jag ju faktiskt minskar både i omkrets och vikt. Vilken känsla alltså!
Hoppas ni njuter av sommaren som har anlänt och är med era nära och kära!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0