IT'S THE BEST PLACE IN TOWN

Hallå! Har halvbloggat ett antal gånger, påbörjat inlägg och försökt publicera men då har mobilen gett upp och jag har inte orkat göra om det. Nu tänkte jag bara informera om att jag lever och påminna mig själv om att det ju faktiskt är värt att kämpa lite för att få till inlägg lite då och då!
Ska hacka lite frukt såsom jordgubbar, kiwi, banan och melon och även smälta lite choklad för att sedan ha lite filmmys med mor och far. Lillfamiljen är vi här på härnta, dock kommer min ena bror hem ikväll, rätt sent för att jobba i några veckor. Men vi tar tillfället i akt och har lite mysigt såhär på söndagskvällen.
Imorgon är det lite arbete i skolan att utföra och sen ska jag försöka plugga klart ALLT så det bara är att njuta av sista veckan sedan. Ska eventuellt träffa lite vänner också, men mer om det blir det senare.
Hoppas ni har haft en fin långhelg, jag har då haft det iallafall. Har blivit mycket solande och goätande samt mycket umgänge med fina människor. Har ju dessutom firat min barndomsvän och min kusin som tog studenten(!!) i onsdags, helt sjukt vad vi växer upp snabbt. Och firandet tog inte slut där, utan igår var det ju även dags för min vän Loooooiiiis att bli 18! Grattiiiis sa vi till henne då!
Nu ska jag kila iväg och ordna saker. Ha det fint, hoppas ni alla som tar studenten får en fin sista vecka och ni andra med! Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0