WELCOME TO THE NEW AGE

Men hej på er! Har haft några dagar med roligheter nu! Trots min feta förkylning jag råkat dra på mig. Jobbigt värre. Men, jag har haft det bra ändå!
Det var student i torsdags, och på kvällen hade jag det mysigt med mina homies och vi pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt. Så fina är dom!
Fredag började med skolavslutning som var rätt kortvarig och vår lilla klass (iaf en del av den) for med mentorn och hans ackompanjemang (hehe) och filade på café trädgår'n här i stada. En trevlig avslutning! Mötte upp päronen för en lunch på hamnkrogen senare, mysigt och gott! Spenderade sedan eftermiddagen och kvällen med mina fina klassisar. Skrattat och pratat en hel del, kubbspel och sjungande vart det också! En trevlig avslutningskväll med andra ord och nu är det sommarfuckinglov!!!! Galet! Skönt!
Haha ironiskt nog börjar jag lovet då man ska vara ute i det varma fina vädret med att stanna inne och typ dö. Är så förkyld så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Hostar som en tok och näsan rinner ständigt. Med jämna mellanrum får jag en sprängande huvudvärk pga för mycket hostande och ögonen svider till lite och det ser ut som jag grinar. Ja. Mysigt med andra ord. Jajja. Sommarlov var det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0