IT WILL BE BY YOUR SIDE

Tjo! Efter skola och lite fika och tjuvlyssning med Angelica kom jag hem idag vid fyra nånting. Om ni undrar vad jag menar med tjuvlyssning så är det helt enkelt ett skolarbete vi fått i uppgift att göra. Haha, well well!
De senaste dagarna har varit både upp och ner. Valborg var både väldigt kul och trevligt men samtidigt lite mysko och förjävla konstigt, haha.. Sjuka saker.. Dagen efter (igår) spenderade jag i bilen, körandes(!) 34 mil(!!) sammanlagt. Jag och mina päron var hos morfar och grattade honom på födelsedagen.
När vi kom hem igårkväll, ganska sent så var det som om jag hade massa överskottsenergi. Tankarna snurrade och jag hade väldigt svårt att somna, därför låg jag vaken till ca 02.30..
Inte nog med det så vaknade jag omkring halv sex på morgonen av att en fet jävla humla surrade och hade sig i mitt rum. Som insektshatare och framförallt hatare av feta och håriga insekter så var det kanske inte roligaste sättet att vakna på. Jag skyndade mig att ta några kläder och mobilen för att sedan lägga mig ute i soffan och somna om en stund. Kl 08.30 imorse hade jag nationella prov i engelska. Skrev om reklam och hur det påverkar oss. Det gick rätt bra, tror jag än så länge iaf.
Nu har jag precis tagit mig an mitt rum - städat och kollat överallt så humlan har försvunnit. Känner att jag gör en rätt big deal av denna insekt. Men idag fick det handla om den. Imorgon är det glömt!

Nu ska jag ta mig en dusch för att sedan fullborda en satir som min kära svensklärare ska ha imorgon. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0