NEVER GOING TO GIVE IT UP

Holaaaa! Är såå nöjd med mig själv för att jag pressade och inte gav upp då jag sprang konditionstestet, på den allra sista idrottslektionen idag. Jag hade förbättrat mig typ 2,5 minut!! Trots att det ändå är en ganska dålig tid, hehe, så har jag iallafall förbättrat mig. Jag jämförde mig med mig själv och kunde inte vara mer nöjd just nu.
Sa alltså också hejdåååå till idrottslektioner. Har haft alla jag någonsin kommer ha. Läskigt, tiden går snabbt! Tyckte nyss jag var 12 år och desperat försökte få iväg en boll med det så kallade kärringträt, så långt att jag iaf hann springa till första konen utan att skämmas inför alla idrottsmänniskor som gick i min klass på mellanstadiet. Haha, ja.. goda tider aight..?
Hursomhelst! Ska inom kort klä på mig lite mer oömma kläder för att fara 2 mil och umgås med några snäppet tyngre gosisar. Är väldigt taggad just nu, solen lyser och värmen bara hägrar så det ska bli riktigt skönt att komma ut i naturen! Nu ska jag se klart ett avsnitt av Vänner för att sedan byta om. Hejhej!
Och hörni!! Check this out - för någon dag sen var det bara några små korvknoppar på denna gren, och idag är en blomma ute i det fria! Snacka om att våren är full av liv. Wiiewiiie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0