PURPLE AND YELLOW

Himlen är alltså ^ nu och väldigt vacker. Drömmer mig bort till sommarnätter då man inte behöver tänka på att skolan väntar nästa morgon. Usch vad det ska bli trevligt med sommar och lov!!
Hoppas ni alla har haft en bra dag och firat era mammor. Eller, iallafall tänkt på era mödrar och kanske, om möjligt kramat om na lite extra! Det har då jag gjort. Städat, fixat och grejat har jag också. En god middag fick vi avnjuta tillsammans. Momma var här också, mycket trevligt!
Nu ligger jag halvt i bädden min, med datorn i famn och mobilen i andra handen. Läskigt vad man blir beroende av dessa smartphones. Känner mig ju halv utan min kära, lilla iphone. Har ju allt där. Och ändå klarar man sig bra utan. Har ju levt större delen av mitt liv utan, så det borde ju gå rätt bra, men jag måste erkänna att det känns väldigt svårt. Haha aja, ska sluta filosofera nu och kanske ta och göra mig färdig för att sussa. Kan vara bra att lägga sig i hyfsad tid trots att jag börjar vid halv elva imorgon. Vilket, förresten, är mucho gött!
 
Här kommer en liten bildbomb från denna helg!
Fredag:
Lördag:
ketchupen ville inte samarbeta med mig så det blev en mindre vacker bild
en dammig, men fungerande termometer visade upp den chockerande temperaturen
hade en disneykväll för mig själv. kollade pocahontas, oooohooo
Söndag: Morsdag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0