YOU'RE GIVING ME A HEART ATTACK

Tjobatjena. Sitter och är "nöjd" efter att ha pluggat. Inte för att jag kunde särskilt mycket och det var inte särskilt roligt. Har alltså nationella i matematik imorgon och det kommer gå käpprätt åt fan. Ska iallafall försöka, och göra mitt bästa, men har inte hängt med på alla kapitel och inte prioriterat matten typ över huvudtaget så har väl inte mycket mer än ett E att vänta mig. (Om ens det)
Men hur det än går så kommer jag ju överleva så det kunde varit värre!! I värsta fall får jag väl läsa matte senare i livet och få ett bättre betyg, ifall jag skulle vilja det.
Nu sitter jag iaf vid min kära dator och ska kanske dra igång ett avsnitt av nån serie eller se en film. Eller spela sims. Något som för tankarna på annat än äckelmatten. Hoppas ni haft en bra dag, och lycka till ni som ska ha prov i matte imorgon, som mig!

Är så jävla less på brillorna nu. Har varit tvungen att ha dom då mina linser gick sönder för några veckor sen och jag har inte beställt nya. Gick dit igår och skulle beställa nya men då var det tydligen dags för linsundersökning igen. Haha, det ska då alltid va nåt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0