AND I MAY BE FOOLISH TO FALL AS I DO

Jomen tjenare. Sitt här och har lite ångest över skolarbete som vanligt.. Varför gör man det inte bara på en gång? Så är det ju gjort! Har gjort en del av det men har en del kvar också! Men orkar inge mer idag. Får bli imorgon!
Något annat som "blir" imorgon är första studentfesten! En "maskeradbal" typ, dvs vi tjejer har fina klänningar och masker och killarna har kostym elr något liknande samt en mask. Blir intressant att se hur alla ser ut och hur kvällen ter sig! Hade tänkt att ha kul iallafall!

Nu är det ju så att bloggen har fått vila från mina uppdateringar, men en sak måste jag ju bara kläcka ur mig. Jag har tagit körkort!!!!!! Jag har fucking klarat det. Var så nervös och taggad på samma gång, men hade hela tiden en gnagande känsla i magen av ett eventuellt misslyckande och skammen av att behöva säga att man inte klarade av det. Men det gjorde jag! På första försöket! Jag är stolt över mig själv och det känns som ett stort steg i livet. Det här kommer jag leva med länge, kommer få nytta av det och kommer känna mig stolt över detta länge till. Så skönt att ha det gjort! 13/11 2013. Ett datum att lägga på minnet!

Igår hade jag en kort dag i skolan och sedan en trevlig eftermiddag med trevliga vänner! Vi gick på bio och såg andra filmen av The hunger games, Catching fire. Den var awesome!
Men nu ska jag nog ta och sussa inom kort. Har haft en ledig dag idag, såpass ledig att jag inte varit i skolan iallafall, men skolarbete kommer jag ju som sagt inte undan. En likadan dag blir det imorgon :)) Ha det bra ni som läser!
Får ju inte glömma att berätta att jag nu har 1 dm kortare hår. Oh my god!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0