IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS

Jaa, visst gör det? Folk har börjat ta fram adventsljusstakarna, ljusslingor lite här och där, julmusiken hörs lite överallt. Det har tillochmed fallit en gnutta snö (som dock försvunnit typ direkt och sen blivit plusgrader men ändå). 
Den senaste veckan har jag varit hemma typ. Var ledig torsdag o fredag förra veckan och blev sjuk i söndags/måndags. Förkyld, såklart. Känner mig såhär: 
Men innan den slog till (haha) så hade jag en gr8 helg! Var första studentfesten och temat var maskeradbal! Hade tänkt ha en mask jag gjort själv men tyvärr kvalificerade inte den vidare.. Hehe.
Spontanköpte en långklänning samma dag iaf, och såhär såg jag ut; och dom här var jag med innan vi drog oss mot själva fiestan!


Lördagkväll spenderade jag med mina andra finisar, hemma hos bruttan nedanför. Vi hängde i deras nybyggda torn(!) Värsta palatset.
Seen blev det sjuka Matilda som inte kunde sova. Så hon sysselsatte sig med att ta en minipromenad, hämtade ut körkortet, städade, pluggade och pluggade i hopp om att matta ut sig så det skulle bli enklare att somna. Blev inte särskilt mycket enklare att somna och istället vaknade jag ännu sämre i förkylningen.. 

(Ser arg o trött ut på körkortet och min namnteckning kunde typ inte blivit mer skev och ful, men vem blir egentligen lyckad på sånhär bilder?)
Har därför spenderat dagen såhär: 
Haha den lilla blåa fen är så skön.

Nu ska jag vagga mig till sömns med några avsnitt av My name is Earl. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0