PRECIS SOM JAG, AV KÖTT OCH BLOD

Godmorgon på er! Försöker hålla leendet framme trots att jag är ensam, då det hjälper att inte deppa ner. Missförstå mig inte, är glad och det mesta är bra; fina vänner omkring mig, fredag, snart jul och allt vare kan vara! Men, som ni vet så jobbade jag ju mycket under lovet, speciellt under helgen. I stort sett dagarna i ända. På måndag sa ryggen ifrån helt, kunde knappt röra mig ur fläcken. Låg i sängen tills nöden tog mig därifrån och jag hade så ont att jag mådde illa. Det är jobbigt det här att varken kunna stå, sitta eller ligga. Man vill krypa ur skinnet för det gör så jävla ont. 
Har varit hos en sjukgymnast som trodde att det var upphakningar och en överansträngning, då jag stod böjd och bar en massa i flera timmar utan att knappt vila. Så han knäckte till ryggen på mig samt sa att jag skulle hjälpa blodcirkulationen med spikmatta, korta promenader och värmesäck. 
Gick hyfsat tills idag då jag vaknade av smärtan som gjorde att jag började gråta. Är verkligen sjukt handikappande att ha en ständig smärta i ryggen, trots värktabletter. Jaja, ska sluta klaga nu trots att det är detta som cirkulerar i min värld just nu. Jag är ju trots allt människa, och sånt här händer väl ibland..

Något roligt som skedde i onsdags var att jag klarade av teoriprovet för körkortet! Nu är det bara uppkörningen som återstår på onsdag till veckan.
Gårdagen överlevde jag pga glada vänner!

Haha mitt fejs. Ja, in pain helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0