"SAVE ME NANANANANA"

^ Sådär låter jag för tillfället, har hittat en skön låt att gunga runt till och se ful ut. Så jävla underbart att bara hänföras (oh vuxet ord) av musik, typ söka på gamla låtar som man kan hela texten till och bara sjunga och rappa eller vad man nu tror att man är duktig på, haha. Kan tyvärr inte säga att det låter så vackert.. Men det är roligt! Just nu diggar jag gamla eminem-låtar som jag låtsas att jag kan texten till och rappar med så fint.
 
Ja, ikväll roar jag mig på egen hand/med föräldrarna. Inte så mycket energi till att ens vara social då jag känner mig nästan mer förkyld idag än tidigare i veckan.. och då har jag inte varit särskilt pigg.
Är lite tråkigt såklart att inte ha nån att skratta med vid sin sida men, man får väl nöja sig med att umgås med roliga klasskamrater (oh gammalt ord) dagarna långa!
 
Är förövrigt glad idag då det - framför allt - är fredag, jag har så fina vänner som jag har fina eventuella nyårsplaner med, det är första advent-helg och ja, gud vet allt. Men något jag är väldigt glad över är att jag vet att en tidig julklapp (eller iallafall delvis) är påväg! Inget mindre än en systemkamera(!!!). Känns lite som att det inte är så big deal då typ varenda tonåring har en. Men jag lovar - för mig är det en big deal! Och så kul!!! Har alltid varit intresserad av att fota, tyckt det var kul och även om bilderna inte varit särskilt vackra eller bra över huvudtaget, så är det ändå ett intresse som jag inte vetat hur jag ska hålla vid liv då alla kameror jag haft gått sönder och varit dåliga. Men med tanke på att jag går en fotokurs på skolan nu och lär mig mycket om hur man ställer in en systemkamera, fått en bok om fotografi och nu en bra kamera (snart iaf hehe) så har jag iallafall väldigt bra förutsättningar för att kunna hålla i denna hobby!
Minns hur länge jag gick och tjatade på päronen om att "jag vill ha en digitalkameraaaa" haha. Så noob. Ville ju bara ha en stackars kamera. Och nuså. Ett antal år senare så!
Det är iallafall en Nikon D3200 och ser ut såhär:
 
Googlebilder vare här. Kanske får upp en bild på den när den är kommen till mina händer. Tills dess får vi vänta!
Hoppas ni har en bra fredag och får en bra helg!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ida foto. ♛ ᴊᴜʟᴋᴀʟᴇɴᴅᴇʀ ❄

åh härligt med ny systemis!

Svar: ja verkligen! :)
Matilda Bränström

2013-12-02 @ 22:28:38
URL: http://prinsesc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0