WHEN THE LAUGHTER TURNS TO CRYING, I WILL BE HERE

Hejsanhejsan! Har varit väldigt upptagen med att jobba, köra bil, plugga körkortsteori, umgåtts med folk och varit i birsta, haha. Detta höstlov har väl inte riktigt varit som ett vanligt lov. Som sagt har jag jobbat mycket och handlat en massa med päronen mina. Allt detta för att fixa i ordning på den nya förskolan som mina päron faktiskt äger! Vi har målat, sågat, slipat, pillat, byggt, tagit ner, satt ihop, handlat nytt och en jädra massa grejer. På måndag ska det öppna där och det är faktiskt fortfarande en hel del ogjort. Så söndagen blir en dag full med grejer att göra. Men det är bara roligt att bygga ihop möbler och fixa rummen! Dock blir man slut av att ständigt hålla på med något, armarna dör av all målning och händerna får lida pin. Så måste ta mig sömnen jag behöver nu. Tänkte bara bjussa på lite bilder från denna vecka!
För en vecka sedan började jag lovet med att fira med mamma och pappa att förskolan blev godkänd och att allt gått som det skulle, vilket var HURRA! Så vi gick ut och åt på fredag. Lördag umgicks jag med denna dam på bilden, vi hade roligt värre och kom inte i sängs förrän väldigt sent.
Söndagkväll till måndagmorgon spenderades med mina fina klassisar, vi såg lite Narnia (var tänkt att det skulle vara ett maraton, men jag missade mestadels så kan inte riktigt benämna det så) och pratade en massa.
Firade farbror Jan som fyllde år!
Och så blev det Halloween, eller Alla Helgons afton. Eller vad man nu kallar det. Hursomhelst så är det en högtid för mig då jag tänker på folk som funnits omkring oss men tyvärr behövt lämna oss. Tänder ett ljus och tänker på dom. Det där lilla ljuset i det stora mörkret gör mycket.
 
Birsta med mor. Mycket skräpmat denna vecka, men det tar vi igen snart!
Och igår (fredag), efter några timmars arbete på Solsidan (förskolan) var jag med Ebben ett tag och vi åt nudlar sisådär vid halv tolv-tiden på kvällen och kollade på Re(volt). Det var mysigt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0