THE LAST FEW DAYS

Hej på er! Har ju inte skrivit på ett tag, men nu kommer det en klick uppdatering. Är så glad just nu!! Det är fredag och början på höstlovet, har gjort klart allt plugg så det är jag fri från! Jag ska om mindre än en timme ut och äta med mor och far för att sedan umgås med dom till tv-mys resten av kvällen! Resten av helgen bjuder dessutom på andra roligheter, vilket inte direkt gör mig mindre glad! Så jag hoppas ni andra också har det awesome.

Detta har jag haft för mig de senaste dagarna;

Sett allra sista avsnittet på denna underbara serie. Inte ett öga torrt.INNAN DIG VAR ALLTING TYST

Jahapp, så var det dags att sova strax då. Skönt att somna i tid för en gångs skull. Har faktiskt hållt ett tal idag, om svordomar och hur vi använder oss av dom. Gick väl sådär, men skönt att få det gjort! Det tar upp mycket tanketid och energi då man går och spänner sig inför det. Inte helt naturligt att plötsligt kunna en massa argument och grejer utantill och dessutom stå och berätta det väldigt självsäkert framför massa människor. Lite press på en är det allt!
Men det är som sagt avklarat och då är det bara att gå vidare till nästa uppgift.. Haha, livet som skolelev! Men jag är glad, jag lär mig en massa nödvändigt inför framtiden!

Ska kanske klämma in ett avsnitt var av himym och new girl innan ögonen ska få vila. Hoppas ni haft en bra vecka hittills! Godnatt!
Min utsikt från sängen, mys med ljus!


AND WE DANCED

Kära bloggen! Och läsare! Nu var det ett bra tag sen det blev nån uppdatering här, vilken inte har varit min tanke. 
Har iaf hänt en del sen sist! Bland annat har jag varit i Stockholm med min vän Emma för att gå på Macklemore-konsert! I fredags, klockan 7 på morgonen åkte vi ned, och hela dagen bestod av mycket väntande men åh så värt det kändes när vi stod där. Mitt i Globen, Macklemore framför oss och hela arenan fylld med dansande/skrikande/sjungande människor och få skråla med till de grymma låtarna. Det var en så sjukt underbar kväll och jag talade verkligen sanning när jag sjöng med i *remember this moment for the rest of our lives*. Får lyckorus lite då och då när jag tänker på att vi faktiskt VAR där. Vill tillbaka!! Förutom själva konserten hann vi även klämma in en massa mat (haha) och även en sväng på stan, innan vi åkte hem på eftermiddagen dagen därpå. Hela resan var jätterolig och jag har nog aldrig skrattat så mycket under så pass kort tid nån gång. Allt var awesome. 
I söndags fick jag vara med två fina vänner och mysa som bara vi kan. Även korta stunder är guld värda!

Ja, det var helgen. Den här veckan har hittills snurrat på rätt bra. Idag har jag hunnit med en massa - 5 km promenad, skola och plugg, simning, jobb och nu sitter jag här och bloggar och pluggar körkortsteori samtidigt. Sjukt vad man hinner på en dag bara man använder tiden.
En smärre bildbomb och sedan ska jag fortsätta med mitt. Ska försöka hålla igång bloggandet lite bättre! 


RSS 2.0