I'M GONNA SAY I DID INSTEAD OF NO I DIDN'T

Hej på er! Ser btw bara Judith och Judith-reklamen när jag läser "Hej på er" haha! 
Idag har varit en rätt intensiv dag, en kall och blåsig sådan! Men det fick inte förstöra mitt humör. Trots att körlektionen imorse inte gick riktigt som jag ville, vi hade ett konstigt prov, det var lite tråkigt väder, jag gick och var hungrig och frös, jag gått upp ett kilo på en vecka (haha fail Matilda, du ska gå NER i vikt inte upp) och ja lite sånt småtjafs. Men jag orkar inte låta negativiteten ta över för då blir allt skittråkigt så jag försökte vara glad och se det som var bra med denna fina måndag istället! Har lärt mig mycket, tränat, blivit mer motiverad att jobba för min viktnedgång och ÄNTLIGEN är den riktiga hösten här och nu får man ta fram en tjockare jacka samt höstskor! Haha oså blir det sommar igen typ. Skulle ju vara rätt typiskt. Jaja. Slutpratat!

Imorgon (tisdag) ska jag ha halkbanan under förmiddagen, sedan några lektioner, jobba lite och sedan hem igen. Ha en bra dag hörni! Godnatt!
Haha, kändes som denna stämde in på mig ganska bra. 

THIS YEAR I'LL MAKE THE BEST OF WHAT IS GIVEN

I fredags brakade det till. Jag växte. Blev hela 18 år och det känns riktigt bra! Har blivit ordentligt firad och uppvaktad. Så många fina vänner, så fin familj och all kärlek bara överflödar. Tacksam så in i bänken alltså. 
Denna helg blev det även en riktig krogdebut för mig, tillsammans med mina fina vänner Elin och Angelica! Haha, trevligt var det och kul hade vi!
Nu ska jag försöka ta in allt som händer. Så mycket i luften och är så glad för allting. Hoppas ni har det jättebra!! Sprid kärlek och glädje, kära läsare!

Mysig lördagmorgon med kissen när jag inte kunde somna om. Gos.


ALL I WANT IS TO BE WITH YOU ALWAYS

Tjenamors! Sitter här och äter frulle i godan ro. Höll i min rutin idag och tog mig ut och joggade en sväng, och ska snart ta en dusch, byta om och dra mig mot skolan. Idag väntar en teorilektion på körskolan i eftermiddag, hoppas man lär sig nåt nytt:)) Nu ska jag fortsätta sitta här och äta Havre Fras och lyssna på fina Adam Levine.
Ha en fin dag!


NEVER GIVE IT UP

Wihooo lördag, mina vänner! Ikväll vankas det släktochfamiljevänner-fest för att fira mig och min bror då vi fyller 20 och 18 med två veckors mellanrum. Det ska bli trevligt att träffas, vilket det alltid är!
Har fått en bra lång sovmorgon och nu ska jag göra i ordning lite fint på rummet och på toan så att gästerna inte springer härifrån. Ha en bra dag ni!


WHY DO WE MISS WHAT WE NEVER HAD?

Evening folks! Sitter och äter middag, lite väl sent men åh så fint det satt att äntligen få äta. Har varit och ridit i Häggdånger och hästen jag red var rejält nödig så han valde att bromsa in typ 8 gånger för att skita vilket var drygt då han typ bajjade en klutt per gång. Haha jaja ska sluta prata om bajs.
Är på lite segt humör idag, vilket gör att jag vill sitta med lurarna i öronen hela tiden och bara försvinna in i en annan värld en stund. Efter en dusch ska jag sedan lägga mig och tillåta mig försvinna i den världen och sedan in i drömmarnas land. Hoppas du som läser har haft en awesome dag utan seghet. Imorgon blir nog en sån dag!! Om inte så får vi göra den till det. Tagga fredag!


GO ON AND TRY TO TEAR ME DOWN

Hejhejhallå! Idag är en bra dag, har hunnit med hur mycket som helst och det har varit fint väder och jag bara njuter av att må bra. Snart vankas det Idol på tv så ska bänka mig och sitta och skratta och fascineras. Gör det själv för en gångs skull, men det går det med! Älskar sånahär dagar då jag vill lyssna på one direction och Justin bieber, haha på mina extra glada dagar gör jag gärna det. Så ni vet.


ALWAYS DO WHAT YOU DECIDE

Älskade september är här! Inte nog med att jag blir 18 denna månad, utan självaste hösten är officiellt kommen dessutom! Så mycket med hösten som jag bara ääälskar - filtar, ljus, kyla, rödabrunagula löv som far omkring, ruggigt väder då man för mysa in sig till en film, chailatte och massa annat! Kan inte bli så mycket bättre för en äkta mysare. Har höstat till det i rummet och på datorn (haha nörd) och hittat lite inspobilder! Det enda jag verkligen skulle vilja ha är en riktigt bra kamera för jag älskar att fota på hösten då det är så fint ute. Jaja, allt kan man inte få!
Godnatt då!


RSS 2.0