JAG KASTAR UT DET SISTA AV DIG

Åååååh känner jag just nu. Allt kom på en gång. Blev nekad ett jobb och började må illa. Sådär illa att jag inte ens vet var det kommer ifrån. Min lilla mage, vad vill du mig? Vad har jag nu gjort?

Innan detta i-landsproblem har jag faktiskt haft en bra dag! Började med lunch med vänner och sen opponering på våra gymnasiearbeten (rapporter). Det tycker jag gick helt okej, vilket är väldigt skönt då det skulle varit jobbigt annars att behöva göra om den eller nåt. Ska rätta och fixa till några grejer bara, men sen så!
Nu ska jag försöka ta tag i det sista här och sen ska jag call it a night. Godnatt!
Mitt bilumgänge för dagen!

I TEND TO CLOSE THE DOOR

Såå, denna fredag har varit riktigt bra. Fått spendera lite värdefull syskontid med min brush Ante. Vi har kastat boll, lagat mat, hälsat på mormor, shoppat, ätit glass, handlat och bara varit. Har även hunnit med att njuta av solen idag och shoppat lite med min mor. Fullkomligt älskar att köpa lite nytt till garderoben, inte minst när det är av det somriga slaget. Är så fruktansvärt taggad på att åka till fucking RHODOS om precis en månad och sedan en lång jävla härlig sommar (utan jobb HEHE askul). Jag carpar för fullt och hoppas på att universum har en plan för mig.
Resterande del av helgen spenderar jag hemmavid och med nåt litet sällskap kanske, annars by myself - vilket inte är helt fel det heller ibland. Hoppas ni har haft en bra vecka och får en bra helg!

IT'S THE JOURNEY INSIDE YOURSELF THAT CHANGES YOU


Hej bloggen! Idag saknar jag kära London väldigt mycket. Var det vädret, var det staden, var det jag, var det kombinationen av allt detta som gjorde att jag fastnade så för denna stad? Vad vet jag. Underbart var det iallafall!
 
Imorse vaknade jag rätt slut med en söndrig hals. Åtminstone halva natten gick åt till att ligga och vrida mig i sängen pga äckeleländeshosta. Rethosta och ond hals=not a good combination. Kom mig upp iallafall och åt frukost och efter det gick jag och jobbade en sväng, innan jag mötte upp mina vänner för att säga hejdå till en annan som far och jobbar på Island i en månad(!). Jobbade därefter ett tag till och sen blev det grillmiddag och bio med familjen. Så gott och så mysigt! Nu är jag förberedd på en lång natt med hostande. Hoppas dock på att det blir lugnare än igår. Man kan ju alltid drömma.

A WELL SPENT WEEK

Hej igen! Har haft en så sjukt underbar vecka i kära London. Helt kär i staden, dialekten, bussarna och allt. Vill tacka mina vänner för en trevlig resa och tack, London för denna gång! I will be back, det lovar jag.
Har fotat hur mycket som helst, och även filmat en massa vilket har lett till en liten film om denna Londonresa!

RESFEBER

Här ligger jag, galet taggad på en vecka i England. London, närmare bestämt. Helt galet vad tiden har gått snabbt, för denna resa har känts så himla långt bort. Men nu, äntligen! Imorgonbitti bär det av mot Arlanda med mina kära klasskompisar, fullt bagage och ryggsäckar fyllda med gotta och nödvändigheter. Är så himla sugen på att fota, vandra, se allt nytt och helt enkelt uppleva ett helt nytt land för mig. Är så glad!!! 
(Bild från Google hehe)

"What's going down? OH GOD!!"

Hahaha, hittade denna nu och kan typ inte sluta skratta åt vissa grejer. Som när strutsen dyker upp i bilen, haha, jag skulle nog reagerat på samma sätt själv..
 
Är så glad att vissa av människorna som går på djuren får stryk också. Rätt åt dom.

YOU AND I WILL BE YOUNG FOREVER

Hejsi daisy! Måndagen har jag spenderat hemma pga förkylning. Trots det har jag fått lite saker gjorda. Till exempel har jag ä-n-t-l-i-g-e-n skrivit en engelskuppsats som egentligen skulle varit inskickad i december förra året. Haha, ni kanske förstår min lättnad nu när den är inskickad? Hursomhelst! Jag har även fått tummen ur och redigerat bilderna från vår weekend i Vemdalen i februari! Blev påmind häromkvällen så kände lite press, haha, så nu hoppas jag att ni blir nöjda! :)
 
Är så himla glad att vi ordnade den här trippen! Det var roligt att vara i fjällen för första gången, men framförallt var det väldigt kul att få umgås med mina vänner. Ni som hängt med mig i flera år nu. Er som jag är så glad att jag känner och att får dela allt med. Tack för att ni finns poopisar!
 

HARD WORK WORK

Plötsligt händer det, hörni. Typ sådär nån gång i halvåret...sätter jag mig ner för att verkligen plugga. Komma nån vart. Ligger efter i en del i skolan nu eftersom jag är urusel på att hålla en disciplin och verkligen göra mina uppgifter. Nu när det är dags för att lämna in gymnasiearbetet som alltså är en rapport om en undersökning jag gjort så måste jag rappa på ordentligt för att hinna göra den/göra klart den innan den ska in på fredag. Ja, nu på fredag alltså. You see what I mean? Alltid ute i sista stund. Men jag köttar, och köttar. Får lov att vara stressad nu i några dagar. Kommer ju bli himla skönt sen när man kan andas ut, åtminstone för några dagar. Nästa vecka åker jag ju faktiskt till London med min klass! Är så himla taggad och det kommer bli himla kul.

Jaja! Kände för en liten paus i skriveriet, alltså i det skriveriet där jag måste tänka inför varenda ord jag skriver.. Här kan jag ju skriva lite vad jag vill. Rätt skönt att det bara flyter på liksom.
Ska väl hålla på ett tag till med studerandet och sen sooooova. Lång dag imorgon också med redovisning, plugg, arbetsintervju(!!) och ja, färdigskrivning av min fina rapport. Hoppas ni inte är lika stressade som jag! HEJSIVEJSII

RSS 2.0