HARD WORK WORK

Plötsligt händer det, hörni. Typ sådär nån gång i halvåret...sätter jag mig ner för att verkligen plugga. Komma nån vart. Ligger efter i en del i skolan nu eftersom jag är urusel på att hålla en disciplin och verkligen göra mina uppgifter. Nu när det är dags för att lämna in gymnasiearbetet som alltså är en rapport om en undersökning jag gjort så måste jag rappa på ordentligt för att hinna göra den/göra klart den innan den ska in på fredag. Ja, nu på fredag alltså. You see what I mean? Alltid ute i sista stund. Men jag köttar, och köttar. Får lov att vara stressad nu i några dagar. Kommer ju bli himla skönt sen när man kan andas ut, åtminstone för några dagar. Nästa vecka åker jag ju faktiskt till London med min klass! Är så himla taggad och det kommer bli himla kul.

Jaja! Kände för en liten paus i skriveriet, alltså i det skriveriet där jag måste tänka inför varenda ord jag skriver.. Här kan jag ju skriva lite vad jag vill. Rätt skönt att det bara flyter på liksom.
Ska väl hålla på ett tag till med studerandet och sen sooooova. Lång dag imorgon också med redovisning, plugg, arbetsintervju(!!) och ja, färdigskrivning av min fina rapport. Hoppas ni inte är lika stressade som jag! HEJSIVEJSII

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0