LET ME BE THE ONE TO LIGHT A FIRE INSIDE YOUR HEART

Godkväll på er, eller natt kanske rättare sagt. Sitter och blinkar trött med ögonen som fortfarande bär på torra, ordentligt använda linser. Idag har jag vaknat tidigt, fått en mysig morgonstund med mor och bror, jobbat med småbarn, kört en massa bil, fått mig en liten promenad, varit i birsta och en snabbis på ikea, packat upp det nyköpta och lagt undan lite kläder som inte används. Ja, det var min tisdag. Imorgon ska jag försöka få andra saker gjorda. Typ tvätta som jag knappt gjort på hela sommarn, dammsuga mitt utomordentligt dammiga golv (som dessutom är vitt och därmed visar upp dammtussarna och mina mörka hårstrån väldigt lättsamt), kanske tillochmed något mer - min lata sida börjar känna att det är mycket att göra nu.. Men med hösten kommer vardagsrutiner och trots att jag egentligen inte har något arbete eller någon skola att vakna upp till (hittills väldigt skönt) så antar jag att man måste försöka hålla i några slags rutiner och ta något ansvar, hehe.. Men mer om det en annan gång. Nu ska jag försöka sussa! Ha ne.
Imorse: Orange is the new black (ny favvo) visas på min nya tv (också favvo). Sambis fick oxå vara med.

REST YOUR HEAD ON MY HEART

Hallååi. Har ganska nyss vinkat av Elin efter en myskväll framför årets premiär av Idol och sedan Disney. Just nu känner jag bara för att ligga i sängen och låta musiken fylla min själ. Vill va nära o kramas men just nu går det inte, så då får musiken ställa upp. 

Hoppas ni har det fint allihopa! Ska försöka komma in här med lite bilder från den senaste tiden. Har ju för allt i världen fotat! (Hör och häpna) Så egentligen är det bara att sätta igång med lite redigering och sen så. Snart ska ni se!
Detta får representera min sorg över Robin Williams. För sorg känner jag. Det är bara så.

WE ALL DO IT SOMETIMES

Hallllilllååå! Gårdagen var fin med fina vänner. Det var dags för en avskedsmiddag för Louise aka Lollo. Hon tar sitt pick o pack samt sig själv och flyttar ner till LUND, alltså hundra miljarder mil från oss. Som jag kommer sakna henne! Hon gjorde oss en god middag och vi myste ända in på småtimmarna, då jag ifs somnade i soffan. Hehe.. Men kan inte tänka mig att somna i bättre sällskap så det var mysigt på sitt sätt.
Blev inte så många bilder, men några iallafall.

DU FÅR MITT HJÄRTA NÄR DU VILL

Här sitter jag i skuggan och fläktas skönt av vinden<333 Vaarmt idag igen, men det är väl ändå trevligt att sommaren håller i sig!
För tillfället har jag lunchrast på min sista jobbdag här på Dollar. Väntar på mamma som ska komma med lunch (mycket efterlängtat). Hoppas ni har en fin dag, fin vecka och sånt!WHEN THE DEMONS TAKE OVER, YOU WON'T BE ALONE

Godkväll! Alltså. Mitt rum är en svinstia typ. Det har dock potential att vara mysigare än så, men då krävs det att det har en ägare som tar hand om det.. Sånt där man glömmer bort när man gör en massa annat och knappt är hemma. Har en så mysig sommar och känns så himla bra att jag har augustilönen att vänta.. Den jag kämpat för i 30+ värme inne i en trång butik. Mohaha kommer må så bra när den sitter på kontot.
Nu ska jag lyssna på musik, städa rummet och packa. Imorgon blir det sista jobbdagen i konstant svettigt tillstånd och direkt efter det drar jag med päronen till Rättvik för att fira min tremänning och träffa gott folk. Tjenis!

Två mysiga sommarbilder jag lyckats fånga med mobilen. En i väntan på en vän och en på vägen hem från jobbet. Kunde definitivt ha varit värre!

RIGHT NOW

Ja men tjena! Här blire inte mycket till uppdatering.. Jag skyller på sommaren. Har det riktigt bra iallafall. Gör verkligen lite av allt möjligt. Dagarna består av precis det jag vill att dem ska vara. Vänner, familj, jobb, utgång, värme, bad, sommarkläder, dans, musik, glädje och en massa mer.
 
Imorgon påbörjar jag sista jobbveckan på dollar, med schema iallafall. På torsdag åker jag med mor och far till Rättvik för att fira en liten konfirmand och ha det bra. Ska försöka klämma med mig kameran lite nu och då så jag kan fota och uppdatera er lite mer bildligt talat. Godnatt så länge!
 

RSS 2.0