THROWBACK THURSDAY

Idag tajmar jag kanske lite konstig med att längta tillbaka till värme och Grekland eftersom idag har vintern och julen kommit med besked (det snöar fint och kylan härjar). Men! Jag blir så himla glad när jag ser dessa bilder och drömma kan man ju faktiskt få göra.
 
Idag är jag hemma, likt igår. Har dragit på mig en jobbig förkylning.. Var väl egentligen bara en tidsfråga eftersom barnen på dagis har gått runt och snorat och hostat över allt man rör så var väl inte så konstigt, trots att jag tog handsprit som vore det en drog. Idag är det ialalfall snäppet bättre tycker jag så får väl bara hoppas att det är påväg åt rätt håll!
 
Ska försöka få tiden att gå idag, ska plocka lite i badrummet bland annat och hänga en tvätt för det behövs kan jag ju säga. Taggar imorgon då det blir hemkomst för flera fina personer. Åh, gå tiden, gå.

LET YOUR BODY DECIDE WHAT IT DOES


Ligger vaken i sängen och vill sova, behöver sova och borde sova. Men kan inte. 
Bilderna representerar läget just nu; brorsorna hemma för helgen, gymmet får besök av mig mer och mer vilket känns underbart, firade Emma lite med fika i fredags på hennes dag, och så räknar jag dagarna tills killen min återvänder.

Idag har varit en fin dag då jag fått njuta av sällskapet av bröder, päron och mormor. Har fått skypa lite med min fina på kvällskvisten också. Har ätit gott och fått sjunga. Har varit hel i hjärtat idag och bara varit riktigt glad. Känt julfrid och lugn. Helt enkelt känt mig riktigt lycklig. Finns det nå bättre än det, så säg. 

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Hej på er! Idag är det glatt humör. Har precis lagt på Skypeluren där jag satt och flinade som en tönt åt att en enkelbiljett nu är bokad åt min lilla rumän. I tre veckors tid har jag tyckt att tiden har gått så bedrövligt sakta och tänkt stup i kvarten att "hur ska jag få tiden att gå i 1,5 månad till??". Igår försvann dom tankarna! 
Valle kommer hem nästa vecka och jag kunde inte varit gladare. Trodde att det skulle bli en ensam jul, men si där hade jag fel! 

Imorgon är det dags för Luciafirande på Förskolan Solsidan och gästerna kommer bara välla in en efter en och därmed behövs en extra hand eller kanske typ åtta. Ska erbjuda den hjälp jag kan bistå med iaf!
Känns som att advent ändå har gått rätt fort nu när jag tänker efter? Tredje advent på söndag och julafton om två veckor??? Jahopp

Ikväll var jag och red, inte så konstigt med tanke på att det är det torsdagar vanligtvis brukar bjuda på. Skillnaden var väl bara den att det var endast jag och lärarn vilket betydde att jag fick välja polle och även aktivitet. Mysigt!
Och här var det advent i fönstret;
WAIT

Saknar dina ögon. Värmen. Närvaron. Dina kramar. Pussarna. Sällskapet. Känslan. Skratten. Dina händer. Saknar morgnarna som blir till dagar. Som blir till kvällar och till sist nätter. Som blir till morgnar igen. Saknar dig. Helt enkelt.
 

RSS 2.0