ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Hej på er! Idag är det glatt humör. Har precis lagt på Skypeluren där jag satt och flinade som en tönt åt att en enkelbiljett nu är bokad åt min lilla rumän. I tre veckors tid har jag tyckt att tiden har gått så bedrövligt sakta och tänkt stup i kvarten att "hur ska jag få tiden att gå i 1,5 månad till??". Igår försvann dom tankarna! 
Valle kommer hem nästa vecka och jag kunde inte varit gladare. Trodde att det skulle bli en ensam jul, men si där hade jag fel! 

Imorgon är det dags för Luciafirande på Förskolan Solsidan och gästerna kommer bara välla in en efter en och därmed behövs en extra hand eller kanske typ åtta. Ska erbjuda den hjälp jag kan bistå med iaf!
Känns som att advent ändå har gått rätt fort nu när jag tänker efter? Tredje advent på söndag och julafton om två veckor??? Jahopp

Ikväll var jag och red, inte så konstigt med tanke på att det är det torsdagar vanligtvis brukar bjuda på. Skillnaden var väl bara den att det var endast jag och lärarn vilket betydde att jag fick välja polle och även aktivitet. Mysigt!
Och här var det advent i fönstret;
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0