IT'S A SHOT IN THE DARK BUT I'LL MAKE IT

Tjoo! Här sitter jag vid mitt skrivbord och försöker stilla kriget inom mig. Har en del skolarbete jag behöver få gjort och som vanligt har jag skjutit upp det till sista stund. Förjävla dum i huvudet kan jag vara ibland alltså. Dricker Ramlösa key lime+pineapple och äter chokladbollar också, ifall ni undrade. Som jag nämnt är jag lite stressad och har alltså inte så mycket tid att lägga på detta inlägg, men så småningom lägger jag nog upp lite bilder från fjällresan jag var på i helgen med mina vänner. Så länge får ni en bild på Lollo och Ebba i snöstormen innan vi kom iväg till Vemdalen. Hoppas ni haft en bättre tisdag än mig, för idag har jag inte varit på bästa humöret. Godkväll!

AFTER ALL

Hallå i stugan! Fasen vad tomt det har varit på ett tag. Har inte riktigt haft all världens lust att blogga de senaste dagarna. Det har varit väldigt mycket, både psykiskt och fysiskt, men jag börjar må bättre i och med att jag får saker gjorda och kan fokusera på en sak i taget. Det handlar nog mest om att skriva ner saker, och få klartext i allt som snurrar runt i skallen min.
 
För att sammanfatta de senaste två veckorna:
- Varit i Stockholm, firat mamma, träffat familjen, haft 11 kronor på kontot och fönstershoppat
- Åkt en massa bil, hjälpt bror att flytta, fått flyttlust och samtidigt framtidspanik
- Bowlat, yogat, knäckt ryggen x gånger, fikat, myst
- Fått information om universitet och utbildningar, panikat
- Firat far, bakat kladdkaka utan ägg (den smakade deg), fotat och lugnat själen
- Varit ute på äventyr med mig själv i skogen, dyrkat solen
- Stressat och planerat
- Skrattat en jädra massa och känt mig väldigt tacksam
 
Jomen såja. Hoppas ni känner er lugna nu över att ni har koll på mitt liv igen. Nu ska jag göra mig redo för sängen (oh god, so good) och förbereda mig själv inför en lång morgondag bestående av packning och sista fixet innan det bär av till Vemdalen med mina fina vänner! Det blir även en del plugg och möjligtvis, kanske, possibelt lite ridning därimellan. Vi får la se. Godnatt!
 

EN STUND PÅ JORDEN

Stunden vi aldrig vill ska komma. Stunden då vi måste säga hejdå, för sista gången.
Jag är glad att jag fick lära känna dig, att du fanns i mitt liv. Jag kommer att sakna dig, morfar.

RSS 2.0