YOU WENT TO SCHOOL AND FOUND OUT YOU'RE DUMB, MAYBE YOU HAD TOO MUCH FUN

Hello! Halvligger här i min säng och grejar med helt andra saker än vad jag borde hålla på med. Tänkte bjuda på lite bilder från de senaste dagarna. Har träffat kusiner och spelat in lite jullåtar med dem. Det var lördag. Igår var jag på min mors dagis för att fota barnen där. Får ju inte lägga upp bilder på dem här, tråkigt nog. De är ju så fruktansvärt söta hela högen, och det blev några guldkorn till bilder! Men en och annan bild på baksidan av en hjälm och overall får jag iallafall använda mig av här.
Hoppas ni har haft en bra onsdag, och att resten av veckan ter sig på ett lika bra sätt!
 

IT IS OUR DUTY TO FIND THE BEAUTY IN THE UGLIEST OF DAYS

Nu är jag här igen, efter flera dagar. Inte så lätt att hålla igång här då jag fokuserar på annat. Haha, livet vet ni.
Är iallafall ångestfylld till bredden med uppgifter hängande över mig. Let's just say att dagen kunde gått bättre om man fick justera lite. Men nu går det ju inte att ändra på saker i efterhand, utan man får försöka kämpa för det man vill och planera i förväg, så kan man iallafall känna att man gjort sitt bästa.
 
Vill förövrigt bara påpeka rubriken. Jag gillar det sättet att tänka. Vi måste ta ansvaret själv att ta reda på det fina i varje dag, det som är bra i våra liv. Dagar kommer och går, och det är vi som gör dagarna till något vi minns. Du själv och folket omkring dig. Vissa dagar kan iallafall jag känna att de känns så himla onödiga, allt bara går fel, vädret är pissigt, man har alldeles för höga förväntningar på något som gör en besviken osvosv. Tror jag skulle kunna fortsätta i evigheter med allt som skulle göra en dag jobbig. Men det är väl just det det sitter i. Att tänka positivt. Inget gör en dag så dålig som att tänka negativt på allt som händer. Ni vet ju själv vilken kraft en enda positiv tanke kan göra. Kanske att man ska träffa en vän, eller någon annan speciell. Att man ska äntligen få se ett nytt avsnitt av en serie, att kanske få reda på någon rolig nyhet, att se solen, även om det bara är för några minuter, att heja och få ett leende och ett hej tillbaka av en främling. Att få en kram, eller ett "ha en bra dag!". Ja, lite kan göra mycket.
 
För mig är det viktigt att ta vara på de små sakerna som gör mig glad. Happiness comes in pieces, mitt typ livsmotto stämde ju in förbaskat bra där. Jag ville egentligen bara nämna att det är bra att försöka se positivt på tillvaron. För många är måndag en riktigt jobbig dag, en seg dag med mycket väntandes. För vissa är varje dag sån. En liten positiv tanke, eller möjligtvis detta inlägg gjorde kanske att man log för några sekunder. Och att sprida glädje är något jag gärna gör.
Några färska, dock korniga vinterbilder.

LET'S DREAM AWAY FROM HERE TONIGHT

Hej blogga. Här sitter jag försöker skriva klart min spanska saga. Den handlar om en kattunge och en häst. Så kreativ. Idag har varit en bra dag, fått gjort en del och haft så roligt så.
Här är för övrigt mitt kvällsfika. En lite nyttigare variant. 
Grape och te med namnet "Mys i kväll".

YOU'LL SEE EVERYDAY THAT WE'LL NEVER TURN AWAY

Vinter. Måndag. Lycka.

IN THE MAKING OF DANCING THE NIGHT AWAY

Hej bloggen och alla tusentals läsare! (Läs: två pers)
Denna helg bestod av studentfest ena kvällen och filmmys andra kvällen. Söndag har gått åt till jobb, plugg (ytterst lite) och en kreativitetbomb. Kreativitetbomben tänkte jag dela med mig av faktiskt! Det är bilder från (innan) studentfesten på Svenssons här i stan. Vi hängde hos Angelica innan och temat var film. Tro om ni kan lista ut vad vi var utklädda till? Kvällen var hursom väldigt awesome och det tackar jag för!
 

ONE DAY YOU'LL SAY THESE WORDS THAT I'VE THOUGHT BUT NEVER SAID

Hejhej! Säger i stort sett alltid "hejhej" men tycker det låter så himla fult. Som att man hakat upp sig, ba hejhejhej.
Mjaja, annars då? För omväxlings skull har jag haft magsjuka. Mmmhmhh så cozy. Minns inte ens när jag hade det senast. Som tur är har det ändå hållit sig hyfsat kortdraget, har dock fortsatt att må illa både igår och idag, men det är iallafall bättre idag. Så imorgon är jag nog på benen igen! Var på benen lite idag för att få i mig lite friskluft i hopp om att bli frisk. Kameran följde med och det blev några bilder. Förhoppningsvis blev det lite friska baciller (eh) också!
Det jag gillar med naturbilder är att det är liksom tidlöst. Skulle lika gärna kunna vara på medeltiden.
Ja okej, kanske inte bilden med ljusen och hus i bakgrunden.

ALL THAT YOU RELY ON, WILL LEAVE YOU IN THE MORNING AND FIND YOU IN THE DAY

Godafton kära läsare. Idag har varit en jobbig dag, men har väl hittat några ljuspunkter som jag väljer att fokusera på. Ibland får man ha dagar då man helst skulle vilja gråta. I en hög. På golvet. Ja.
Mitt i värken, ångesten och alla tabbar jag gör hela tiden så blev jag glad då jag fick bra resultat på ett prov jag knappt trodde jag skulle bli godkänd på, när jag fick skratta lite med mina fina klasskamrater (jisses vilket gammalt ord), när ångesten lättade lite med hjälp av min snälla mentor (okej egentligen f.d) och när mitt nya bankkort äntligen kom (känner mig så vuxen med mastercard).
 
Hoppas ni alla har haft en fin dag och att ni är glada! Det är ju så mycket roligare då.
Nu ska jag försöka skriva lite mer på en rapport och sen ska jag äta middag med lillfamiljen mamma, pappa och min kusin Erik. Hare!
Bilden är från weheartit, som får mig att tänka på en fin låt jag fastnat för.
Här har vi den.
 

IT'S OUR DUTY TO FIND THE BEAUTY IN THE UGLIEST DAYS

Så var dagen kommen. Eller ja, den är ju precis över nudå. Haha, som vanligt - alltid sent ute!
Sista dagen på lovet. Jullovet. Julen känns som den är över. Nu är det liksom januari. Vardag. Tidiga morgnar, trötta ögon. Men samtidigt väldigt fräscht med ett helt nytt år, nya dagar, nya möjligheter. Det här året kommer bli annorlunda, det känner jag på mig. Hoppas det blir till det bättre! Ska iallafall göra mitt bästa. Som rubriken säger så är det ju viktigt att hitta det fina i det vi tar för det "fula" och jobbiga. Vardag är mysigt, faktiskt.
 
Hursomhelst, skulle jag bara säga här att lovet har varit trevligt. Mycket umgänge med familj och släkt, mycket mat och godsaker (yey.....), mycket spel och mycket fotande! Har ju till och med fått till lite uppdatering här. Hade en jättemysig jul och nyår och alla dagar däremellan. Inte riktigt som tidigare år, då det inte var någon snö, alls. Men det har inte gjort mig så himla mycket. Huvudsaken man har trevligt och roligt känner jag.
 
Apropå trevligt och roligt så fick jag besök igår av mina fina vänner. Vi spelade pictionary och hade det mysigt. Lite bilder blev det allt. Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i väntan på att få kliva upp imorgon. Haha, lät lite tråkigt när man beskrev det sådär..
 

LEAVE THE WORLD BEHIND YOU

Som ni kanske ser var jag i stallet igår. Jag och en kompis åkte dit nu när hon var hemma i stan igen, och vi fick rida ut en sväng. Det var svinigt halt överallt så eftersom vi skulle ta det så lugnt ändå så red vi barbacka. Mysigare finns inte. Gospollarna på bilderna är Aristoteles (den ljusa) och Geysir (den mörka).
 
Annars har jag tagit ett litet tag i livet och studerat lite. Kommit nån vart iallafall, but I have a long way to go!
Hoppas ni har ett bra slut på jullovet!

MAY WE ALL HAVE OUR HOPES, OUR WILL TO TRY

Hej bloggen! Nu var det ett tag sen igen.. Kommer av mig i bloggandet när det känns motigt. Varför det känns så är för att jag vill ladda upp bilder, och grejen är inte att jag inte har bilder, utan jag har bilder, men det tar så fruktansvärt lång tid att ladda upp dom (om det ens går). Men nu har jag kommit på att man kan minska upplösningen, hehe.. Så nu blir det lite bilder!
Annars känns det väldigt blandat inför det nya året, 2014. Mycket kommer hända. I år växer jag liksom upp. Tar studenten. Måste börja ta ett större ansvar. Men samtidigt som jag är livrädd så känns det spännande och som att livet tar fart liksom. Tror väldigt mycket på att förändringen som alla väntar sig ska komma vid årsskiftet, bara kan komma från dig själv. Jag tror att mer förändring kan hända en gammal sketen tisdag, än vad det gör på nyårsafton. Vi inbillar oss att "ett nytt liv" ska starta bara för att det är inom en viss tid liksom. Ett år. Ja, men vadå, ett år framåt kan du ju räkna när som helst. Om det du planerat att göra nu som nyårslöfte skiter sig, ta tag i det igen om någon månad! Du kanske har mer kraft då att fullfölja det du tänkt. Men framförallt, ge inte upp!
Nu. Ska jag lämna djupet jag befann mig i, och visa er lite bilder från mina dagar. God jul, gott nytt år, god fortsättning och allt sånt där på er!
 
Nyårsafton spenderade jag med min familj + mormor, min brors tjej och en familj som ligger oss varmt om hjärtat.
Vi åt tapas och det var det godaste jag ätit på länge.
Så slog klockan tolv, och vi skålade, hurrade och hade oss. Tände tomtebloss gjorde vi med! Såklart. Tog efter en rolig idé och lät mitt fotosinne jobba lite. Blev riktigt nöjd för att vara första försöket och utan stativ!
Sedan blev det då 1 januari 2014. Vi åkte ut till Smitingen en snabbis för att säga hej och välkommen till det nya året. Fina pappsi.
 

RSS 2.0