IT IS OUR DUTY TO FIND THE BEAUTY IN THE UGLIEST OF DAYS

Nu är jag här igen, efter flera dagar. Inte så lätt att hålla igång här då jag fokuserar på annat. Haha, livet vet ni.
Är iallafall ångestfylld till bredden med uppgifter hängande över mig. Let's just say att dagen kunde gått bättre om man fick justera lite. Men nu går det ju inte att ändra på saker i efterhand, utan man får försöka kämpa för det man vill och planera i förväg, så kan man iallafall känna att man gjort sitt bästa.
 
Vill förövrigt bara påpeka rubriken. Jag gillar det sättet att tänka. Vi måste ta ansvaret själv att ta reda på det fina i varje dag, det som är bra i våra liv. Dagar kommer och går, och det är vi som gör dagarna till något vi minns. Du själv och folket omkring dig. Vissa dagar kan iallafall jag känna att de känns så himla onödiga, allt bara går fel, vädret är pissigt, man har alldeles för höga förväntningar på något som gör en besviken osvosv. Tror jag skulle kunna fortsätta i evigheter med allt som skulle göra en dag jobbig. Men det är väl just det det sitter i. Att tänka positivt. Inget gör en dag så dålig som att tänka negativt på allt som händer. Ni vet ju själv vilken kraft en enda positiv tanke kan göra. Kanske att man ska träffa en vän, eller någon annan speciell. Att man ska äntligen få se ett nytt avsnitt av en serie, att kanske få reda på någon rolig nyhet, att se solen, även om det bara är för några minuter, att heja och få ett leende och ett hej tillbaka av en främling. Att få en kram, eller ett "ha en bra dag!". Ja, lite kan göra mycket.
 
För mig är det viktigt att ta vara på de små sakerna som gör mig glad. Happiness comes in pieces, mitt typ livsmotto stämde ju in förbaskat bra där. Jag ville egentligen bara nämna att det är bra att försöka se positivt på tillvaron. För många är måndag en riktigt jobbig dag, en seg dag med mycket väntandes. För vissa är varje dag sån. En liten positiv tanke, eller möjligtvis detta inlägg gjorde kanske att man log för några sekunder. Och att sprida glädje är något jag gärna gör.
Några färska, dock korniga vinterbilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0