IT'S OUR DUTY TO FIND THE BEAUTY IN THE UGLIEST DAYS

Så var dagen kommen. Eller ja, den är ju precis över nudå. Haha, som vanligt - alltid sent ute!
Sista dagen på lovet. Jullovet. Julen känns som den är över. Nu är det liksom januari. Vardag. Tidiga morgnar, trötta ögon. Men samtidigt väldigt fräscht med ett helt nytt år, nya dagar, nya möjligheter. Det här året kommer bli annorlunda, det känner jag på mig. Hoppas det blir till det bättre! Ska iallafall göra mitt bästa. Som rubriken säger så är det ju viktigt att hitta det fina i det vi tar för det "fula" och jobbiga. Vardag är mysigt, faktiskt.
 
Hursomhelst, skulle jag bara säga här att lovet har varit trevligt. Mycket umgänge med familj och släkt, mycket mat och godsaker (yey.....), mycket spel och mycket fotande! Har ju till och med fått till lite uppdatering här. Hade en jättemysig jul och nyår och alla dagar däremellan. Inte riktigt som tidigare år, då det inte var någon snö, alls. Men det har inte gjort mig så himla mycket. Huvudsaken man har trevligt och roligt känner jag.
 
Apropå trevligt och roligt så fick jag besök igår av mina fina vänner. Vi spelade pictionary och hade det mysigt. Lite bilder blev det allt. Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i väntan på att få kliva upp imorgon. Haha, lät lite tråkigt när man beskrev det sådär..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0