MAY WE ALL HAVE OUR HOPES, OUR WILL TO TRY

Hej bloggen! Nu var det ett tag sen igen.. Kommer av mig i bloggandet när det känns motigt. Varför det känns så är för att jag vill ladda upp bilder, och grejen är inte att jag inte har bilder, utan jag har bilder, men det tar så fruktansvärt lång tid att ladda upp dom (om det ens går). Men nu har jag kommit på att man kan minska upplösningen, hehe.. Så nu blir det lite bilder!
Annars känns det väldigt blandat inför det nya året, 2014. Mycket kommer hända. I år växer jag liksom upp. Tar studenten. Måste börja ta ett större ansvar. Men samtidigt som jag är livrädd så känns det spännande och som att livet tar fart liksom. Tror väldigt mycket på att förändringen som alla väntar sig ska komma vid årsskiftet, bara kan komma från dig själv. Jag tror att mer förändring kan hända en gammal sketen tisdag, än vad det gör på nyårsafton. Vi inbillar oss att "ett nytt liv" ska starta bara för att det är inom en viss tid liksom. Ett år. Ja, men vadå, ett år framåt kan du ju räkna när som helst. Om det du planerat att göra nu som nyårslöfte skiter sig, ta tag i det igen om någon månad! Du kanske har mer kraft då att fullfölja det du tänkt. Men framförallt, ge inte upp!
Nu. Ska jag lämna djupet jag befann mig i, och visa er lite bilder från mina dagar. God jul, gott nytt år, god fortsättning och allt sånt där på er!
 
Nyårsafton spenderade jag med min familj + mormor, min brors tjej och en familj som ligger oss varmt om hjärtat.
Vi åt tapas och det var det godaste jag ätit på länge.
Så slog klockan tolv, och vi skålade, hurrade och hade oss. Tände tomtebloss gjorde vi med! Såklart. Tog efter en rolig idé och lät mitt fotosinne jobba lite. Blev riktigt nöjd för att vara första försöket och utan stativ!
Sedan blev det då 1 januari 2014. Vi åkte ut till Smitingen en snabbis för att säga hej och välkommen till det nya året. Fina pappsi.
 

Kommentarer
Postat av: Ylvaminnie

åhh vilka mysiga bilder!!!
Den häringa 2014 bilden var ascool!

Svar: Tack!:D ja jag blev riktigt nöjd med den faktiskt!
Matilda Bränström

2014-01-02 @ 20:40:33
URL: http://www.ylvaminnie.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0