SUMMER MORNING

Hejsan hejsan! Nu var det ett litet tag sen sist. Har liksom inte fått för mig att blogga, skyller på att jag inte hinner (not true). Har inte fotat nåt alls typ på hela sommaren!! Jag som tänkte att jag skulle leva med kameran i sommar. Aja, den är ju inte slut än som tur är!

Just nu sitter jag iallafall på Statoil och njuter av AC:n. Har klämt i mig frukost här efter att jag lämnade bilen på verkstan. Idag blir det först ett pass på dollar 8-14 sen lunch och typ siesta haha, sen var tanken att jag skulle måla och städa på Solsidan. Vi får helt enkelt se hur dagen artar sig!

Igår hade jag typ världens mysigaste kväll med mina forna vänner. Vi höll i vår tradition och hade kräftskiva. Det bjöd på mycket skratt, god mat och mys. Nattbad (nakenbad) blev det väl kanske också. Hehe. 

Nu ska jag jobba. Ha en bra dag guys!
RUSA MELLAN JOBB OCH NÖJE

Som min mor så fint uttryckte det, "rusar jag mellan jobb och nöje" i stort sett hela tiden nu. Jobbar jag inte så är jag antingen på Smitingen, umgås eller sover. Eller kanske en kombination av allt det där. Hehe. Får inte glömma att jag äter också. *Never forget*
Det är en helt sjukt najs vecka vädermässigt, och igår fick jag verkligen njuta av sommaren och dess värme. Var på Smitingen all day long med Elin. Idag har jag jobbat istället. 33 grader varmt inne i butiken och inget syre. Ja juste långbyxor också. Dör ungefär men det är ändå kul att jobba. Oftast. 
Ikväll var det iallafall väldigt skönt att komma hem. En knölig dag blir alltid bättre av svalka, skugga, släktingar, grillmiddag, jordgubbar och tända ljus. Helt enkelt!
Hoppas ni har det bra! Hej på ett tag!
Och till sist (absolut inte i ordning), lite av de senaste dagarna:ON A RAINY DAY

Sent är det och vaken är jag. Var egentligen inte tanken, men det blev så. Ganska sent började jag och päronen se på ett inspelat avsnitt av Morden i Midsomer. Nog för att det handlar om mord, men det är nog den mysigaste serien jag vet och för mig kommer det alltid vara en sommarfavorit. Speciellt på regniga, lite murriga dagar. Så att säga!
Idag har jag haft första 13-19-passet för veckan. Kommer nämligen jobba den tiden hela veckan, förutom torsdag och söndag. Lördag blir en lite kortare dag dessutom, då vi inte har öppet lika länge. Lördagkväll kommer även bestå av stadsfest med vänner!

Imorgon blir det med andra ord jobb igen. Jag hoppas att jag är pigg och inte lider alltför mycket av kvinnovärken som härskar. Inte det roligaste inne i en varm butik där man ska va trevlig hela tiden. Lockar mer att ligga och gråta i sängen, haha. Men det är tur att det bara är några dagar. Hoppas ni har det underbart och njuter av sommaren och ledigheten. Eller jobbar och har det trevligt där! 

I lördags var det Broöppning och det betydde catch-up med classmates.

Daniel Adams-Ray uppträdde vid midnatt. Det var kul!

SOL, VIND OCH VATTEN

Idag har varit en varm och skön dag! Ett bryskt uppvaknande fick jag dock, då de håller på med nån renovering här, där vi bor i brorsans lägenhetshus. En fet jävla borr började alltså leva om på andra sidan väggen cirkus kl 8 imorse. Dagen har sedan bestått av promenad, frozen yoghurt, bad, solande, shopping, picknick och mys med nästan hela familjen. Jag är så nöjd, nöjd, nöjd!
Imorgon bär det av mot Dalarna.


JUST BE MINE

Hej bloggen lilla. Idag har det varit en rätt seg dag. Har bounce:at tillbaka på förkylningen och har nu alltså halsont, snuva och hosta igen. Ja, fan så kul.
Något som är roligare än det är iaf att jag och mina päron imorgonbitti styr kosan söderut, med mål Stockholm! Ska bli trevligt med min årliga sommardos av Stockholm. Den kära staden. Vi ska stanna där i ungefär en vecka, och det blir lite blandade aktiviteter. Stadsliv, skärgård, båt, picknick, museum kanske, och säkerligen en hel del till. Har med andra ord semester i Stockholm i en vecka. Känns överdrivet skönt!
 
Två randoms från senast jag var i Stockholm i mars(??). Ärligt talat minns jag inte om jag varit där senare i år.

A PIECE OF GREECE

(Det var för ljust för att ta en normal bild)

To sum it up: En underbar resa med underbart sällskap. Greece never disappoints. Tack guys och tack Grekland!

OUT TO SEA

Alltså detta var en så sjukt underbar och häftig dag. Denna båttripp var inte alls planerad utan hoppade på oss en dag på stranden då vi fick ett erbjudande från en kvinna. En båt som vanligtvis brukade ta ca 30 pers åkte alltså iväg på en dagstur med endast oss och två norska tjejer. Vi hade hela "taket" för oss själva och det var galet najs. Vi stannade på tre ställen - varav ett ställe gav oss möjligheten att få simma in i en grotta. Behöver jag säga att det var ashäftigt? Det var helt kristallklart vatten så jag blev lurad hela tiden då jag såg ner till botten men inte fan kunde jag bottna.. När Ylva och jag simmade tillbaka till båten igen såg hon dessutom en rocka(!!!) under oss. Trots att jag fick panik och började simma (läs: plaska och få kallsup) tillbaka kan jag ju stolt säga att jag alltså varit några meter ovanför en alldeles färsk, vild rocka i medelhavet. Yup.
Vid sista stoppet grillade båtkvinnan mat åt oss. Det var fruktansvärt gott för vi var hungriga och let's face it - grekisk mat är guuuutt. Det var helt klart värt pengarna, och det är och förblir en dag jag aldrig glömmer.

SUMMER PARADISE WITH YOU

"Skål!" sa vi, för att äntligen va framme. Trötta var vi och ont i huvudet hade då jag iallafall. Det var gott med mat och en svalkande dryck efter allt resande.
Mat, sol, skratt, bada och ligga och slappa på en solsäng. I stort sett varje dag. Här åt vi gyros med tzatsiki, sallad och nåt gott bröd. Sjävlklart en fet stripstallrik till det.

RSS 2.0