PÅ RESANDE FOT MED SAND MELLAN TÅRNA, EN DRINK I MIN HAND OCH SOLKRÄM I ANSIKTET

 

VI ÄR PÅ GÅNG

Har alltså alldeles för många bilder för att ta alla i ett inlägg. Därför delar jag upp det lite. Dock har jag noll koll på vad som hände vilken dag osv, så det får bli lite hipp som happ. Det är blandade bilder från systemkameran och min lilla iphone, så det diffar lite i kvalitén.
Rhodosresan är påbörjad! På lördagkvällen den 24e maj satte vi oss i bilen, rätt så dyngsura av regnet för att åka ned till Arlanda. Ihoptryckta med en massa packning i Angelicas audi satt vi taggade och glada. Ja, lite trötta också kanske.
Anlände gjorde vi till Arlanda missinassen. Hypade som få.
Tidig morgon klev vi på planet som skulle ta oss till varmare breddgrader. Sega timmar, men åh så värt det.
Väl framme i värmen och det fina landskapet tog vi oss en titt på rummet och vår stora balkong.
(Hej Elin)
Aaaand, welcome to paradise!

SHOULD THIS BE THE LAST THING I SEE, I WANT YOU TO KNOW IT'S ENOUGH FOR ME

Alltså, kära läsare.. Ni vet inte hur mycket jag saknar mina resor. Idag saknar jag allt mysigt jag var med om nu i vår med mina kära vänner och min kära klass. London i vårvärmen och allt som bara var hur bra som helst, Rhodos i sin hetta och underbara existens (eh) och sen alla roliga studentdagar och grejer som fan inte kunde blivit så mycket bättre. Nå jävulskt lyckligt lottad var jag, och är. Har ju minnena och bilderna kvar. Haha, vännerna också för den delen. Sitter och lyssnar på musik som påminner om allt och ska snart visa er bilderna. Lever i det förflutna en stund. Det får man. Så länge man inte fastnar där..
 
 

DARLING HOLD ME TIGHT, JUST LIKE YOU DID LAST NIGHT

Måndag och ny vecka! Har kickstartat denna, för vissa semestervecka, med ett jobbpass på Dollar. Känns riktigt bra nu när jag börjar komma in i rutinerna där och jag känner mig säkrare och säkrare. Underbart!
Eftersom vädret har bestämt sig för att agera höstväder så är jag inne och myser resten av dagen. Ska bara ta det lugnt och försöka sova några timmar, då jag fick väldigt lite sömn inatt.
Kanske kommer det upp lite bilderifrån  Rhodos? Vad vet man.
Bjuder på en jobbselfie och simsmysbild med Elin från i lördags!I NATT ÄR JAG DIN

Sommar i mitt fönster. Solen spricker igenom trädet och belyser mitt otvättade fönster. Har nya, vita rosor som lyser upp tillvaron lite till. Sommar.

LÅT MIG VARA DIN SOLDAT

Så var det natt igen. Det känns som att dagarna bara flyter på. Lite jobb, lite sova, lite mysa, lite sola, lite nörda desperate housewives säsong efter säsong, lite lyssna på regnet som öser ner, lite träffa vänner, lite snörvla, lite känna sig dålig, lite känna sig bra, lite shoppa och lite så. Ungefär det mina dagar består av. För övrigt är det skönt med sommar. Jag gillar livet som icke skolelev - iallafall hittills. Är så fri!

Här är dagens mellanmål - frysta hallon, blåbär och mango toppat med valnötter.STUDENTDAGEN

När jag stog där inne i A128 med mina fina vänner och kollade ut över havet av folk som stod med plakat, blommor, nallar, glada miner och armar som väntade på en student att krama om, så slog det mig. Det är dags nu.
Så länge har jag vetat att jag en vacker dag skulle ut på den där trappan. Men att det nu var så himla snart att det bara var några minuter kvar tills det skulle ske kändes helt overkligt. Om bara en liten stund skulle jag gå ut från Härnösands gymnasium. Jag skulle lämna skolan. Som varit min grund och trygghet i så många år, så länge jag minns.
Ja, det var en konstig dag. Men så himla fin samtidigt. Så mycket känslor över allt som skolan gett mig, och människorna som jag kommit i kontakt med, tack vare skolan. Jag, som har hatat skolan så många gånger. Flera sena nätter har jag suttit och svurit och hatat både skolan och mig själv för uppgifterna som inte gjorde sig själva trots att jag gav de så lång tid (höhö). Jag har varit så förbannad på lärare som jag tyckt skött sitt jobb dåligt och hatat på läxor och prov som jag tyckt varit så jobbiga och onödiga och allt vad jag kunde komma på.
Men sanningen är att det har gett mig så jävla mycket. Utan alla dessa prov och läxor och lärare och klasskamrater (bra som dåliga) hade jag ju inte varit där jag är idag. Allt det dåliga jag upplevt har gett mig insikt och förstånd, samtidigt som alla de bra saker jag varit med om har lärt mig jättemycket, gett mig roliga upplevelser och även gett mig vänner för livet.
För att sätta punkt på min skoltid vill jag bara säga TACK. Till allt och alla som gjort mig till den jag är.
 

A MIDSUMMER NIGHT'S DREAM

20 juni 2014. Midsommardagen.
Jag hade en jättefin dag med familj, släkt, vänner och främlingar. Det var en rolig dag och kväll/natt, i sängs sent och blommor i håret. Som det ska vara!

JUST LEAVE ME BE AND I'LL SET YOU FREE

Hallå! Vet att jag är stört seg med att blogga och fixa bilder, men, hey it's my life.
Har de senaste dagarna dessutom varit upptagen med att inviga mig själv till arbetslivet. Nu när studenten är över(!!!) har jag börjat jobba på vardagar. Både på förskolan där jag städar vanligtvis, men nu vickar jag även i barngruppen, och på Dollar här i stan. Känns lite mysko såhär till en början, men jag har börjat vänja mig (hehe ja ok efter två dar). Men det är roligt, lärorikt och intressant! Jag tycker det är kul med en omväxling. Dessutom har jag lovat mig själv att prova nya saker såhär nu när jag börjar bli vuxen;PP Om det så är att prova en ny sås till att ha håret på ett visst sätt eller göra något jag vanligtvis inte tycker om just för att få lite nya perspektiv spelar liksom ingen roll. Huvudsaken jag gör något nytt! Ärnte vuxenpoäng dä så vet ja int vad.
Dagens utmaning var bland annat att byta bajsblöja för första gången (bajs överallt, tvål på golvet, blöjan bakofram men fan ta den som ger sig - hon blev ren o blöjan blev bytt!), har borrat i en tand (laga hål) för tredje gången. Den här gången kändes det typ inte alls eller okej det gjorde inte ont iaf. Har även ätit lunch själv på subway, mitt på ljusa dan. Jag som kanske inte gärna sitter själv och gör saker bland folk (framförallt äta) tyckte att det gick rätt bra! Trots mat som ramlade ur munnen och diverse pinsamma stunder är jag stolt. Bra där *klapp på axeln*
Nu jävlar äre peace out. Ska äta något gott, dricka lite loka och se på Desperate housewives som jag nu har sett tre säsonger av snart. Bilderna från greklandet ska ni få så småningom. Imorgon står bilbesiktning och Gävle tur och retur på schemat. Hare!
Så länge får ni en midsomrig bild på lite hundkex(?) som det bara väller över av i grusbacken ca 100 meter från mitt hus.

WHAT IF WE COULD FLY AWAY

En sneakpeak på Rhodos. Mer kommer!
 
 

SJÖSLAG

Studenttider. Vilket innebär bland mycket annat Sjöslaget. Idag ägde det rum i kanalen här i Härnösand. Roligt som alltid! *Bildbooomb*

RSS 2.0