JUST LEAVE ME BE AND I'LL SET YOU FREE

Hallå! Vet att jag är stört seg med att blogga och fixa bilder, men, hey it's my life.
Har de senaste dagarna dessutom varit upptagen med att inviga mig själv till arbetslivet. Nu när studenten är över(!!!) har jag börjat jobba på vardagar. Både på förskolan där jag städar vanligtvis, men nu vickar jag även i barngruppen, och på Dollar här i stan. Känns lite mysko såhär till en början, men jag har börjat vänja mig (hehe ja ok efter två dar). Men det är roligt, lärorikt och intressant! Jag tycker det är kul med en omväxling. Dessutom har jag lovat mig själv att prova nya saker såhär nu när jag börjar bli vuxen;PP Om det så är att prova en ny sås till att ha håret på ett visst sätt eller göra något jag vanligtvis inte tycker om just för att få lite nya perspektiv spelar liksom ingen roll. Huvudsaken jag gör något nytt! Ärnte vuxenpoäng dä så vet ja int vad.
Dagens utmaning var bland annat att byta bajsblöja för första gången (bajs överallt, tvål på golvet, blöjan bakofram men fan ta den som ger sig - hon blev ren o blöjan blev bytt!), har borrat i en tand (laga hål) för tredje gången. Den här gången kändes det typ inte alls eller okej det gjorde inte ont iaf. Har även ätit lunch själv på subway, mitt på ljusa dan. Jag som kanske inte gärna sitter själv och gör saker bland folk (framförallt äta) tyckte att det gick rätt bra! Trots mat som ramlade ur munnen och diverse pinsamma stunder är jag stolt. Bra där *klapp på axeln*
Nu jävlar äre peace out. Ska äta något gott, dricka lite loka och se på Desperate housewives som jag nu har sett tre säsonger av snart. Bilderna från greklandet ska ni få så småningom. Imorgon står bilbesiktning och Gävle tur och retur på schemat. Hare!
Så länge får ni en midsomrig bild på lite hundkex(?) som det bara väller över av i grusbacken ca 100 meter från mitt hus.

Kommentarer
Postat av: Liuza

sv: hon är makeup artist på MAC :) ja jag med, så sjukt imponerande!

2014-06-20 @ 11:56:45
URL: http://liuza.se
Postat av: Isabelle Olofsson

sv: ja precis jag var på Macklemores konsert i Globen! Andra gången jag såg honom :) Han är GRYM!!

Svar: Åh va kul! Skulle väldigt gärna se honom igen, både underhållande och sjukt duktig!
Matilda Bränström

2014-06-22 @ 21:08:09
URL: http://isabelleolofsson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0