AND I'VE GOT A LUMP IN MY THROAT, 'CAUSE YOU'RE GONNA SING THE WORDS WRONG

Hej lilla bloggen! Samt ni som läser. Har inte skrivit på ett tag, vilket ni kanske märkt. Jag har inte riktigt nån bra ursäkt till det heller, det bara blir så ibland. Hursom är jag nu här igen.
Som ni sett har min kära morfar gått bort. Det har varit jobbigt ett tag, trots att hans bortgång kanske inte var helt out of the blue då han inte mått bra alls, och tyvärr tar ju livet slut till sist. Men det är fortfarande väldigt tråkigt.
Det börjar liksom sjunka in lite nu att han verkligen är borta. Kommer aldrig få träffa honom igen. Men jag väljer att tro att han har det bra nu, inte glömmer bort vem han är och sin omgivning. Jag tror att han går långa, mysiga promenader med deras hund Emmy som sorgligt nog också fick somna in för några dagar sedan. Så älskade båda två.
I fredags var det begravning i Nordmaling, och efteråt träffades vi (den delen av släkten) hos morfars sambo och umgicks, åt mängder av pizza och hade det trevligt, med morfar i våra tankar. Det var en jättefin begravning, och jag kommer aldrig glömma min fina morfar.
 
För att vända på steken, är det idag tisdag. Fettisdag, men trots det ingen semla. Varför vet jag ej. Men just nu multitaskar jag en hel del. Lyssnar på musik, packar och pluggar lite passivt. Nu i eftermiddag ska jag nämligen hälsa på min fina vän Hanna i Sundsvall! Stannar där tills på torsdag, och sen bjuder fredagen på det årliga (typ) simslanet hos Ylva. Ser fram emot allting, så blir nog inte besviken på denna sköna lovvecka!
 
I lördags firade vi min bror Oskar som fyller 26 imorgon (5 mars), men eftersom han just nu är i Uppsala och upptagen med studier och allt vad det är så firade vi honom när alla var hemma i lördags. Det var en mysig lördagmorgon med frukost, tårta och presenter.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0