LIVE WHILE WE'RE YOUNG

Är så himla taggad. Så inställd på att bara njuta. Så taggad på värme och soltimmar. Så taggad på att bli varm och sen svalka mig i poolen. 
Ja, jag ska till Rhodos. Imorgon är jag där. Ikväll sätter jag mig och mina vänner i bilen och far mot Arlanda. Sen säger vi Hej till Kalithea för en vecka! 
Ska njuta fullt ut nu och tänka att det är en belöning för tre långa år på gymnasiet. Roliga, men långa och fulla med plugg. Så nu ska jag bara älska ledigheten och umgås med fina kära klasskompisar som jag kommer skiljas från den 12e juni. Studentlivet.
(Googlebilder)


Igår var det ju även mösspåtagning för oss studenter på Härnösands gymnasium. För första gången höll det till nere på torget inför publik istället för på skolgården. Det var väldigt kul och jag hade knappt nån röst kvar efteråt.

CAN'T ANYBODY FIND ME SOMEBODY TO LOVE?

Idag saknar vi Queenmusikalen i London. I sure miss you. Ja, oså två Stockholmsbilder på det.

LET YOUR SAFETY FALL

Min brush Antefjante i höstasvintras nån gång.

I WANNA KISS YOU LIKE PRINCE

HEJ! Måndag idag. Har haft studentfotografering då mössan fick åka på! Längtar inte mindre nu till fredag och mösspåtagning. Student 4 real! 
Har även redovisat om Bolibompa och hur det har förändrats under 20 år. Visste ni till exempel att det egentligen bara hette Barnprogram från början, men bytte namn till Bolibompa år 1999 för att alla barn hörde namnet i vinjetten och trodde att programmet hette det? Om inte annat vet ni det nu iallafall!

Ska nu fortsätta i mitt kämparpluggmode. En uppgift avklarad, typ hundra to go! Men tar man det ett steg i taget går det oftast fortare än man tror. Hare!
WHEN WE WERE YOUNG, WE DID ENOUGH, WHEN IT GOT COLD, WE BUNDLED UP

Lördagkväll med min fina vän.

THERE'S A SILENT STORM INSIDE ME, BUT SOMEDAY I'LL BE CALM

Mjorå. Natten är här, och jag ska sussa alldeles snart. Har för en stund sen vinkat av mina klasskamrater som varit här och mixat ihop musiken till vår studentdans. Är taggad och nervös. Ska bli så kul!
Imorgon väntar en hel dag av saker att göra. Är ju ganska kul det med. Godnatt!

I GUESS I FORGOT I HAD A CHOICE

Har egentligen inte alls tid att sitta och göra något annat än plugga, men som vanligt strider jag mot mina måsten och tar nöje före nytta. Inget jag tänker skriva i mitt framtida CV, men ni kan ju få ta del av det för det.
Idag (hör och häpna) har jag fått mig ett sommarjobb(!!) som kanske kan räknas som ett litet eventuellt extrajobb också. Mer om det får jag reda på med tiden! I juni ska jag böra jobba på Dollar Store här i Härnta. Ska bli spännande och roligt att se hur det ter sig.
Har varit lite upponer i humöret de senaste dagarna. Ena sekunden helt deppig över all stress, skit, inlämningar och deadlines för allt möjligt. För att andra sekunden gå till att vara jätteglad och tacksam för allt, vilket vanligtvis är mitt standardmode. Blir less på mig själv när jag är på dåligt humör, vilket ju inte gör det särskilt mycket lättare för mig själv att ta mig ur det. Ibland får man väl helt enkelt bestämma sig för hur man vill ha det och gå efter det. Är väl inte svårare än så!
En högst orelaterad bild från i höstas på detta så. Godkväll.
 

MANY ARE THE TIMES I'VE BEEN MISTAKEN

Tjosan trosan! Sitter här och andas ut nu i mitt nystädade rum efter denna dag. Trots en mage som inte varit på min sida har jag ändå fått lite gjort. Jobbat, handlat, plockat blommor, lagat mat, bakat efterrätt, städat rummet och spelat sällskapsspel med min kära familj. Så himla mysigt att ha en kväll med dom. Mina föräldrar och mina bröder, som jag inte ser så ofta men ändå alltid finns där. Ja, okej, bor ju med mina föräldrar men bröderna är det annorlunda med när det är en massa mil mellan oss. How I appreciate them iallafall! 
Nu ska jag sova och ladda om för morgondagen som bjuder på en tur- och returresa till Sundsvall, skola och något jag vill kalla en arbetsintervju, bland annat. Nu kör vi!
WHEN LIFE IS A ROLLERCOASTER, STUCK IN A MAZE

Tjenis. Mornsning osv. Ligger här i min älskade säng och orkar inte ta mig upp. Min mage protesterar mot att jag ska göra något överhuvudtaget. Just nu när jag har mycket jag behöver göra är det kanske inte så värst passande, men jag lever ju iaf.
Igår var vi ett gäng som ville ha kul och skaka rompa ett bra tag på Svenssons. Det var alltså allra sista kvällen dom hade öppet innan dom stänger för gott.. Tur är ju att det finns andra ställen! 
Hade iaf jättekul, dock blev det jävligt tjockt på dansgolvet efter ett tag då jag tror hela härnta kom och ville dansa. Efter det ville jag bara hem och sova och slippa alla fyllon. 
Det gick ju bra att komma hem. Tills jag insåg att jag glömt hemnyckeln hos min kompis, vilket innebar att jag fick bryta mig in hos mig själv. Ni vill inte veta hur.
Väl inne och utslagen inser jag att jag har glömt mobilladdaren likaväl. JAHAPP och ingen hemtelefon har vi heller så fick ha en egen liten sökpatrull genom huset i jakt på en laddare. Hittade en till slut och sen blev allt svart. (Haha närå)

Hoppas ni haft en trevlig helg och att veckan blir bra! Hejsvej!

Lite bilder från studentferren och bartömningen


ST JAMES´S PARK

Blir helt tossig av att kolla tillbaka på alla bilder jag tog i London. Speciellt dessa, från vår promenad genom St James´s Park. Så himla fint var det med alla blommor, djuren, vattnet och allt folk. M-hm!
 

SINGING SLOW IT DOWN

Några delar av fina London. Längtar tillbaka så det gör lite ont.

NOTTING HILL

Hej igen. Idag har varit en ganska kort dag, kan ju delvis vara för att jag vaknade sent eftersom jag somnade så sent. Fipplade lite med ihopklippning av musiken till vår fina studentdans som ska gå av stapeln i juni, haha. Spännande!! Sen har jag pluggat lite, städat/jobbat och faktiskt ridit. För omväxlings skull. Imorgonbitti far jag och mina päron norrut, till skärgården i Nordmaling. Vi ska städa, röja och måla. Sånt som måste göras. Hoppas ni andra har en trevlig helg och att ni haft en mysig valborg!
 
Nu, till Notting Hill. Denna kära stadsdel som jag totalt föll för. Vill vara där. Nu. Take me back..

RSS 2.0