WHEN LIFE IS A ROLLERCOASTER, STUCK IN A MAZE

Tjenis. Mornsning osv. Ligger här i min älskade säng och orkar inte ta mig upp. Min mage protesterar mot att jag ska göra något överhuvudtaget. Just nu när jag har mycket jag behöver göra är det kanske inte så värst passande, men jag lever ju iaf.
Igår var vi ett gäng som ville ha kul och skaka rompa ett bra tag på Svenssons. Det var alltså allra sista kvällen dom hade öppet innan dom stänger för gott.. Tur är ju att det finns andra ställen! 
Hade iaf jättekul, dock blev det jävligt tjockt på dansgolvet efter ett tag då jag tror hela härnta kom och ville dansa. Efter det ville jag bara hem och sova och slippa alla fyllon. 
Det gick ju bra att komma hem. Tills jag insåg att jag glömt hemnyckeln hos min kompis, vilket innebar att jag fick bryta mig in hos mig själv. Ni vill inte veta hur.
Väl inne och utslagen inser jag att jag har glömt mobilladdaren likaväl. JAHAPP och ingen hemtelefon har vi heller så fick ha en egen liten sökpatrull genom huset i jakt på en laddare. Hittade en till slut och sen blev allt svart. (Haha närå)

Hoppas ni haft en trevlig helg och att veckan blir bra! Hejsvej!

Lite bilder från studentferren och bartömningen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0