MAYBE THIS YEAR IT WILL APPEAR, DEEPER THAN EVER BEFORE

Hejsan hejsan! Idag, hörni, är det vinter. Igår började snön komma och inatt frös vägarna till helvetiska saker. Men gud så fint allt är. Det är perfekt vinterväder, några minusgrader och ett täcke av snö på vägarna och gräsmattorna. Träden och blommorna är vackert infrostade och när solen ligger på fick mitt julhjärta slå dubbelt. Så idag har mamman min och jag tjuvlyssnat på julmusik bara för att det är så himla mysigt nu. Det är ju typ nu det är som roligast att göra det, när man verkligen njuter av varenda ton. 

Tog några bilder från när jag gick till jobbet och några när jag gick hem därifrån. Har jobbat med gullbarna idag och det känns så bra! 

NOT FEELING MY HEART ACHE FOR A CHANGE

Halloj! Gud vad jag är trött just nu. Over and out helt enkelt, lite ont i huvudet och kroppen är slut. Ska sussa alldeles strax var det tänkt, för imorgon blir det en repeat på dagens jobb. Köksjobb och städ. Pengar rullar in som det ska och det är verkligen ett helt okej jobb så jag klagar ej! 
Annars så, drömmer mig bort till ett varmt land. Där man går omkring i tunna kläder, känner dofter av fina, exotiska blommor, badar i hav och pool och blir varm av solen. Är så himla sugen på att bara åka iväg och njuta. Men vem är inte det.. Samtidigt tycker jag himla mycket om den här tiden, hösten och ruskvädret som lockar till att mysa och tända ljus bland annat! Höstmörkret blir dessutom flera kilo lättare att handskas med när man får vara med den man tycker om. Är så glad för det.

Nu ska jag sova, nattinatti!
Bilden är tagen för några veckor sen. Idag när jag gick förbi på exakt samma ställe var det bara en gröt av mörkröda/bruna löv. Det går så sjukt snabbt alltså!

RSS 2.0