I WON'T HESITATE NO MORE

Freeedag! Underbart. Höstväder till tusen då det regnar och är kallt ute. Men här inne på Blåbärstigen är ljusen tända, bordet dukat, katterna matade och vår mat är på spisen och blir klar. Snart väller det in folk, brorsorna är hemma med sina respektive, men för dagen har dom varit och pluggat och tränat men snart så blir det familjemiddag. Inom kort kommer även min fina. Thank god. Inatt blir inte sängen lika tom ❤️
Haha mysmomma i mitten med alla barnbarnen omkring sig. Hon flög på moln, sa hon. Gulle.


HÄR SITTER JAG

Ja, här sitter jag vid köksbordet och funderar. Suckar. Gäspar. Längtar. 
Vill hitta en struktur, en vardag jag trivs med och ett system som funkar så att jag kan komma framåt i livet och inte bara stå och stampa. Just nu känns det som att jag sitter fast och inte riktigt tar mig framåt. Vill stanna i det bekväma och lugna, och slippa tidiga morgnar och annat "jobbigt". Jag är en lat person och efter skolans slut tänkte jag liksom att det skulle lösa sig med tiden. Ja, det kanske det gör.. Men jag måste arbeta mig framåt. För gör jag ingenting så händer ingenting. Bara en tanke såhär på en måndagskväll i september.
Bild från weheartit


CAN'T HELP MY SMILE

Hej på er!! Är glad som en liten pippifågel idag. Kan det vara för att jag fått en enorm bukett rosor, blivit överöst av kyssar och mysiga kramar, skrattgråtsjungit gospeljullåtar med mina fina päron, fått en fucking dammsugare (suttit på önskelistan länge och väl), att en mysig eftermiddag/kväll väntar med päronen, momma och min kärlek, att det är sol och blå himmel eller kanske att jag fyller år? 
Jag tror på en kombination av alltihopa. Nu ska jag slänga på en gojävla låt, fixa mig och träffa en vän för en glass i solen. Nu är jag 19. Jajamen!
RSS 2.0